A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

YAMAHA NS-SW700 fekete

Termékkatalógus
YAMAHA NS-SW700 fekete
Mélynyomó - Advanced YST II és QD-Bass, 300W teljesítmény, tartomány: 20-160Hz, mágnesesen árnyékolt, autostandby (magas, alacsony, ki), sztereó audio vonal bemenet, 406 × 445 × 406 mm, 21 kg
Kód:  YM621f1 Termékszám:  ANSSW700PB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA NS-SW700 fekete

 

Az NS-SW700 mélynyomó a hangtérleképzéssel ideális egyensúlyt teremt a szűk (ropogós, gyors támadás) és a mély hangok között még látszólag ellentétes hangok esetén is. Ez a modell minden feldolgozást tökéletesen visszaad, legyen az bármilyen zenei műfaj. A kimenet nemcsak zenehallgatáshoz használható, hanem képes a hangok egyedi rezgését is közvetíteni. A beépített BASS (Bass Action Selector System) kapcsoló lehető teszi, hogy zene és film mód között válassz. Természetesen a mélysugárzó kimenetére egy felső kivágás is beállítható, amely tökéletesen illeszkedik a többi hangszóró hatókörébe. Készenléti üzemmódban a mélynyomó fogyasztása 0,5 W, emellett mágnesesen árnyékolt, hogy minimalizálja a többi eszközzel való interferenciát.

Legfontosabb jellemzők

  • Rendkívül hatékony digitális erősítő, kettős PWM visszacsatolással.
  • Advanced YST II (Yamaha Active Servo Technology II)
  • 25 cm-es (10") hangszóró 300W-os erősítővel
  • Elegáns dizájn, amely bármilyen szoba stílusához illik
  • A hangerő gomb megnyomásával bekapcsolja a kezelőpanelt, a BASS gombot, és beállítja a felső burkolatot a mélysugárzó tetején.
  • A rendszer automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol - Auto Standby (kikapcsolás, alacsony, magas).
  •  3 bemenet (hangsugárzó kivezetés, L / R RCA, LFE), fáziskapcsoló (normál, fordított).

 

PWM digitális erősítő kettős visszacsatolással

A beépített erősítő stabil, 300 W-os kimeneti teljesítményt nyújt, mindezt magas hatásfok mellett, minimális energiafelhasználással és a maradék hő előállításával. Ez a rendszer nem igényel kimeneti szűrőtekercset, ami rendkívül alacsony zajszintet és torzítást eredményez. A dupla visszacsatolás kétszeresre csökkenti a torzítást, és nagyobb hangtisztaságot eredményez.

Advanced YST II - elképesztő mélységű basszus

Az Advanced Yamaha Active Servo Technology (Advanced YST) egy egyedülálló rendszer, amelyben a hangszóró és az erősítő együtt dolgozik az impedancia kikapcsolásával, így a hangszóróegységnek tökéletesen lineáris mozgása van. Emellett ez a technológia lehetővé teszi a hangszóró hangerejének és teljesítményének növelését is.

QD-Bass technológia

A Quatre Dispersion Bass technológia négyzetes, piramis alakú fényvisszaverő lemezekkel ellátott lefelé égő meghajtókat használ, hogy hatékonyan sugározhasson négy vízszintes irányba. A fényvisszaverő lemezek megakadályozzák a padlófelület által okozott hatásokat, és csökkentik a padlóról és az egységről visszaverődő hanghullámok közötti rezonanciát.

További információk:
Meghajtás 25 cm (10 ") mágnesesen árnyékolt
Fogyasztás: 90 W
Készenléti fogyasztás: 0,5 W

 

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!
Csatlakozó típus
RCA - Cinch Kész!
Maximális teljesítmény
300 W Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
RCA - Cinch Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
300 W Kész!

Subwoofer

Mélynyomó típusa
Aktív Kész!
Mélynyomó csatlakoztatása
Vezetékes Kész!
Min. mélynyomó frekvencia
20 Hz Kész!
Max. mélynyomó frekvencia
160 Hz Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
21 kg Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA NS-SW700 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA NS-SW700 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA NS-SW700 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA NS-SW700 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA NS-SW700 schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ