YAMAHA PSR E353

Termékkatalógus
YAMAHA PSR E353
Szintetizátor 61 billentyű, 32 hang polifónia, gyári dal, hangszórók 2x2,5W LCD
Kód:  YM912b3a Termékszám:  YPSRE353 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA PSR E353

Új modell hordozható billentyűzet YAMAHA PSR E353 kiváló hangminőséget és sokoldalú funkciókat, így beleszeret zenészek minden szinten. A berendezés rendelkezik a billentyűzet érzékenysége a játékot széles dinamikatartomány, mint egy zongora. Adj minden árnyalatát a játék és játszani nehezebb nagyobb mennyiségben, vagy finomabb a hangerő csökkentéséhez.

A könyvtár várja összesen 573 hangok sokféle bárhol zongorák, fuvolák és gitárok, míg kiváló minőségű csodálatos hűséggel. A játékosoknak állnak reverb idézi az az érzés játszik egy koncertterem és a kórus, amely mélységet ad rezonancia a hang.

A kezdők is végig a tutorial Yamaha Education Suite 9 lépés, hogy megtanuljuk őket játszani dalokat és zenét. Ezek közül három szánják a bal kéz, 3 jobbra és 3 mindkét kezét. Akarsz játszani a kedvenc dal? Oneszerűen CONNECT a külső zenelejátszót és élvezi az ilyen. elnyomás jellemző fő dallamot Melody szupresszor. Options bővíteni a billentyűzetet, és CONNECT az iPhone vagy iPad közben kap alkalmazások gyakorlásának megkönnyítése vagy viselkedését. 

150 különböző ARP nyújt gazdag élvezni a zenét. Ez a funkció megkönnyíti játszani, vagy kísérője balladák és a klasszikus kifejezéseket. Zenei adatbázis tartalmaz 158 auto kíséret stílus a pop és a rock, a tánc és a 100 különböző kategóriáApproxan, amely lehetővé teszi, hogy próbálja számtalan fajta zenét.
 

Műszaki adatok:

Fizikai adatok:
Méretek: 945 x 122 x 368 mm (szélesség x magasság x mélység)
Súly: 4,4 kg

szabályozás:
61 billentyű
reagál az érintésre
LCD kijelző
Nyelv: English

biztosítás:
Hatások: Reverb, Chorus, EQ, Arpeggio (150 típus), Harmónia, Ultra Wide Stereo
Jellemzők: Dual / Layers, Split, Panel folytatásának, Melody szupresszor

A zene és a stílus:
158 stílusok
Zene Adatbázis: 100
154 dal
Rekord: 5 pálya
Felvétel: 2 sáv

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA PSR E353 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA PSR E353 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA PSR E353. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA PSR E353. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA PSR E353.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ