Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

YAMAHA R-N402 (D) Ezüst

Termékkatalógus
YAMAHA R-N402 (D) Ezüst
AV-rádióerősítő - 2.0, teljesítmény 100 W/csatorna, minimális impedancia 8 Ohm, 2 × hangszóró kimenet, RCA/Cinch 4 × bemenet és 1 × kimenet, 1 × optikai bemenet, 2 × antenna bemenet, 1 × LAN bemenet, 1 × koaxiális audió bemenet, 1 × USB bemenet, 1 × fejhallgató kimenet, USB, Wi-Fi, Bluetooth, DLNA és AirPlay, DAB tuner, FM Tuner és RDS , okoseszközzel történő vezérlés távirányítás
Kód:  YM300b1b Termékszám:  ARN402DSI Gyártó honlapja:

YAMAHA R-N402 (D) Ezüst

A népszerű Yamaha márka R-N402 jelölésű hálózati Hi-Fi vevője a legkülönbözőbb forrásokból képes reprodukálni a zenét. Az RJ-45 port használatával könnyen beilleszkedik az otthoni hálózatba, és le tudja játszani a zenei fájlokat közvetlenül a számítógépekről vagy a NAS-ról. A szabadon letölthető Network player controller applikációval iOS és Android rendszerű mobil berendezésekkel lehet böngészni a zenei könyvtárakban, megjeleníteni a zeneszámok információit és kezelni a hálózati lejátszást. A vevő teljes mértékben kompatibilis az AirPlay vezeték nélküli zenelejátszási technológiával, így a Mac, iPod, iPhone vagy iPad-ról a lejátszás akadálymentes. Ezzel vevővel tényleg kiélvezheted a modern szerkentyűk adta lehetőségeket.

Legfontosabb jellemzők

  • A nagyon szép kivitelezésű Yamaha R-N402 teljesítménye 2 x 100 W
  • Univerzálisan használható (PC, házimozi, okos telefonok, vagy akár játékkonzol)
  • Támogatja a modern technológiákat (Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay, LAN, DLNA, USB, DAB+)
  • Mintavétel 192 kHz/24-bites, támogatja a FLAC és WAV formátumokat
  • A termék alkalmas a kőkemény Apple rajongók számára is
  • MusicPlay funkció megkönnyíti a kedvenc zenéid streamelését

Precíz konstrukció

Az erősítő alapját egy tökéletesen felépített  áramköri lap alkotja, amelyen minimális jelúttal csatlakoznak a bemenetek és az analóg és digitális rész független tápforrásból kapja az energiát. A ház precízen árnyékolja a környezeti zajt és úgy van kialakítva hogy csökkentse a vibrációkat. A pendriveról történő lejátszásra az előlapi USB port szolgál, amely képes közvetlen digitális kapcsolatot teremteni és tartalmat lejátszani az iPod, iPhone és iPad berendezésekről. Mindezt kiváló, 192 kHz/24-bit mintavételű dekóderekkel, támogatva a veszteségmentes FLAC és WAV formátumok lejátszását is.  

Modern MusicCast funkciók

Az erősítő büszkesége a MusicCast technológia, amely lehetővé teszi, hogy otthonod minden rendszerét együtt vezérelhetővé tedd a hálózaton belül. Erre szolgál a MultiCast App intuitív alkalmazás. Ez a WiFi hálózathoz kapcsolódva vezérelheti például a vezeték nélküli hangszórót, az AV vevőkészüléket vagy a HiFi rendszert, lehetővé téve, hogy a digitális zenei tartalom a telefon, laptop, hálózati meghajtó vagy a NAS tárolójából eljusson más MusicCast eszközökhöz az otthonodban.

További plusz, hogy a MusicCast eszközök támogatják a Bluetooth adatátvitelt, amelynek segítségével kényelmesen lehet zenét streamelni például az okostelefonról. A MusicCast  egyszerű működtetése egyszerűen megkapó. Válaszd ki az alkalmazásban a szobát, például a nappalit és válaszd ki a zenét, amit hallgatni szeretnél. Az ilyen vezérlésre meglehetősen könnyen rá lehet szokni mert szórakoztató, és általában maga az eszköz használata növeli a felhasználói élményt.

Vezeték nélküli zenei streaming

A vevő teljes mértékben kompatibilis az AirPlay vezeték nélküli zenelejátszási rendszerrel a Mac, iPod, iPhone vagy iPad berendezéseken. Hála s vTuner szolgáltatásnak hallgathatod a világ csaknem minden rádióadóját, a podcastokat, vagy a folyamatos zenei streaminget. Nincs a házban internetkapcsolat? Akkor hallgass zenét az okostelefonról vagy tabletről használva a Bluetooth adatátvitelt. Az eszközöket elég csatlakoztatni és a mobil telefon lejátszási listáját tisztességes hangszórókon hallgathatod. A felhasználók pedig minden bizonnyal örömmel veszik, hogy a csomag egy távirányítót is tartalmaz. 

 

Paraméterek

Antenna bemenet
2 × Kész!
Ethernet LAN
1 × Kész!
Koax digitális audio
1 × Kész!
Optikai digitális audio
1 × Kész!
RCA/Cinch
4 × Kész!

Bemenetek

Antenna bemenet
2 × Kész!
Ethernet LAN
1 × Kész!
Koax digitális audio
1 × Kész!
Optikai digitális audio
1 × Kész!
RCA/Cinch
4 × Kész!
USB
1 × Kész!

Kimenetek

RCA/Cinch
1 × Kész!
Hangfal kimenet
2 × Kész!
Fejhallgató csatlakozó
1 × Kész!
2. zóna (hangfal kimenet)
2 × Kész!

Méret

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
141 mm Kész!
Mélység
340 mm Kész!
Tömeg
7,2 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Jellemző

Csatornák száma
2.0 Kész!
Teljesítmény csatornánként
100 W Kész!
Impedancia
8 Ohm, 16 Ohm Kész!
Hálózaton keresztül lejátszott formátumok
MP3, WMA, FLAC, WAV, DSD Kész!
USB-n keresztül lejátszott formátumok
MP3, WMA, FLAC, WAV, AAC, AIFF, ALAC (Apple Lossless), DSD Kész!

Kapcsolódás

Kapcsolódás
USB, Wi-Fi, Bluetooth, DLNA, AirPlay Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA R-N402 (D) Ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA R-N402 (D) stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA R-N402 (D) strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA R-N402 (D) silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA R-N402 (D) silber.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ