YAMAHA R-N802D fekete

Termékkatalógus
YAMAHA R-N802D fekete
AV-rádióerősítő - 2.1, teljesítmény 100 W/csatorna, minimális impedancia 4 Ohm, 4 × hangszóró kimenet, 1 × aktív mélynyomó kimenet, RCA/Cinch 4 × bemenet és 2 × kimenet, 2 × optikai bemenet, 1 × lemezjátszó bemenet, 1 × antenna bemenet, 1 × LAN bemenet, 1 × 3,5 m-es Jack bemenet, 2 × koaxiális audió bemenet, 1 × USB bemenet, USB, Wi-Fi, Bluetooth, DLNA és AirPlay, DAB tuner, FM Tuner, Spotify és Tidal távirányítás
Kód:  YM300b8 Termékszám:  130213024555 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA R-N802D fekete

A népszerű Yamaha márkájú R-N802D hálózati vevő fantasztikusan néz ki, és az alumínium felületével szépen kiegészíti a modern nappali szobákat. Az R-N802D sokféle forrásból képes a zenelejátszásra. Az RJ-45 és WiFi használatával könnyen csatlakoztatható az otthoni LAN-hoz, így számítógépről vagy a NAS tárolóból is játszhatunk le audio fájlokat. A vevőegység teljes mértékben kompatibilis a népszerű streaming szolgáltatásokkal, mint például a Spotify, a Tidal, a Deezer Napster és így tovább. Így élvezheted a népszerű előadókat és dalokat a világ minden tájáról.

A YAMAHA R-N802D sztereó erősítő főbb jellemzői

  • YAMAHA sztereó erősítő 2 × 100 W kimenettel,precíz kialakítás
  • Univerzális használat (számítógépekhez, házimozihoz, okostelefonokhoz vagy játékkonzolokhoz)
  • Modern technológiák (WiFi, Bluetooth, AirPlay, LAN, DLNA, USB, DAB +)
  • 192 kHz / 24 bit FLAC és WAV formátumok támogatása
  • Apple termékekhez is alkalmas
  • MusicCast - otthoni hálózat vezérlése

Precíz kivitelű Yamaha erősítő

Az alvázat precízen árnyékolták a környezeti zajtól, és minimalizálták a vibrációt. Elrendezése lehetővé teszi, hogy minimálisra csökkenjen a jelútvonalak hossza, az erősítőben elhelyezett transzformátor csökkenti a veszteségeket, így akár 2 × 100 W teljesítményt is elérhet. Ez kiváló minőségű, természetes és térhatású hangzást eredményez.

Modern MusicCast funkciók

A továbbfejlesztett MusicCast technológia segítségével az otthoni hálózat összes eszközét vezérelhetjük az intuitív MusicCast alkalmazás segítségével. Wi-Fi kapcsolatot használ például vezeték nélküli hangszóró, AV-vevő vagy HiFi-rendszer csatlakoztatásához, és lehetővé teszi, hogy a digitális zenei tartalmat a telefonról, a notebookról, a NAS-hálózatról vagy streamingről továbbítsa a többi otthoni MusicCast eszközökre.

Egy másik plusz az, hogy az összes MusicCast eszköz támogatja a Bluetooth-ot is, amelyet például az okostelefonról való zenehallgatáshoz használhatunk. A MusicCast igazán egyszerűen kezelhető. Válaszd ki a szobát az alkalmazásban, például a nappalit, és jelöld ki a hallgatni kívánt zenét. A vezérlés könnyű és szórakoztató, élménnyé varázsolja az egység használatát.

AirPlay kompatibilitás

A rádióerősítő teljes mértékben kompatibilis az AirPlay protokollal, mellyel vezeték nélkül játszhatunk le zenét Mac, iPod, iPhone vagy iPad készülékről. A vTunernek köszönhetően a világ minden tájáról származó rádióállomások közül válogathatsz, podcastokat vagy véget nem érő zenei streamingeket hallgathatsz. Nincs internetkapcsolat? Akkor használd a Bluetooth-t az okostelefonról vagy a táblagépről származó zenék streamingjéhez, csak kapcsolódj a készülékhez, és máris rendes hangszóróról hallgathatod a mobiltelefonon található lejátszási listákat. Felhasználóként biztos megelégedésedre szolgál majd, hogy a csomagban távirányító is található.

Digitális rádió- és hangszórócsatlakozások

Az erősítő négy hangszóró csatlakozóval van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy két pár hangszóróegységet csatlakoztass hozzá. Kétféle üzemmódba kapcsolható, vagy csak az egyik kimenetet (A vagy B) vagy mindkettőt (A + B) használhatod. A modell nem kevésbé fontos része a vevő. A tuner segítségével az FM és az AM állomásokat, valamint a digitális DAB / DAB + formátumú adásokat is beállíthatod. A vezeték nélküli kapcsolat is igencsak praktikus. A Bluetooth funkció lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéidet okostelefonról vagy más elektronikus eszközökről is elérhesd.



Paraméterek

Antenna bemenet
1 × Kész!
Ethernet LAN
1 × Kész!
Jack 3,5 mm
1 × Kész!
Koax digitális audio
2 × Kész!
Optikai digitális audio
2 × Kész!

Bemenetek

Antenna bemenet
1 × Kész!
Ethernet LAN
1 × Kész!
Jack 3,5 mm
1 × Kész!
Koax digitális audio
2 × Kész!
Optikai digitális audio
2 × Kész!
Phono (lemezjátszó)
1 × Kész!
RCA/Cinch
4 × Kész!
USB
1 × Kész!

Kimenetek

Aktív mélynyomó (RCA/Cinch)
1 × Kész!
RCA/Cinch
2 × Kész!
Hangfal kimenet
4 × Kész!

Méret

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
151 mm Kész!
Mélység
392 mm Kész!
Tömeg
11 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Jellemző

Csatornák száma
2.1 Kész!
Teljesítmény csatornánként
100 W Kész!
Impedancia
4 Ohm, 8 Ohm, 16 Ohm Kész!
Hálózaton keresztül lejátszott formátumok
MP3, WMA, FLAC, WAV, AIFF, ALAC (Apple Lossless), DSD Kész!

Kapcsolódás

Kapcsolódás
USB, Wi-Fi, Bluetooth, DLNA, AirPlay Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA R-N802D fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA R-N803D černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA R-N802D čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA R-N802D schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA R-N802D schwarz.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ