AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

YAMAHA RX-A1060 fekete

Termékkatalógus
YAMAHA RX-A1060 fekete
AV-rádióerősítő - 7 csatorna, 7x165W, Dolby ATMOS, TrueHD, DTS:X, DTS-HD, 192 kHz/24bit DAC, 4K támogatás, HDR, HDCP 2.2, FM tuner, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Spotify, MusicCast, Zona B, 8+2 HDMI, USB, ECO mód, YPAO
Kód:  YM100j63k Termékszám:  ARXA1060BL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA RX-A1060 fekete

Most hozzájuthat a legjobb hangminőséghez megfizethető áron. Kompakt és egyben nagy teljesítményű házimozi erősítő egyedülálló designban érkezik a híres zenei elektronikai eszközök gyártójától, ahol a zenelejátszás minősége mindig ütős. Az AVENTAGE sorozat a legjobb minőségű film hanghatások és a zenei élmények legpontosabb és legrészletesebb vissszaadására készült.  A készülék 7  féle csatlakozót támogat, amelyek kimeneti teljesítménye maximum 165 W. Az alumínium előlapon találjuk a HDMI és az USB csatlakozókat.

Legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes design, alumínium előlap
  • Modern Bluetooth technológia a távolsági zenelejátszáshoz
  • 4K támogatottság (60 fps) 
  • WiFi vezeték nélküli kapcsolódás a routerhez vagy közvetlenül a készülékhez (WiFi Direct)
  • Internet szolgáltatók és rádióállomások támogatottsága
  • Vezeték nélküli zenehallgatás az egész házban (MusicCast)
  • Csatlakoztatási lehetőség különböző audioeszközökhöz
  • HDMI multi-zóna

Vezeték nélküli kapcsolódás

A beépített Wi-Fi adapter segítségével bármilyen netes tartalmat átirányíthat a házimozi erősítőre. A MusicCast mobil alkalmazás lehetővé teszi a hozzáférést a digitális zenei könyvtárához, online zene stream szolgáltatásokhoz, internetes rádiókhoz, Bluetooth-eszközökhöz, a TV hangbeállításaihoz. A  MusicCast vezeték nélküli zenét visz az otthona minden egyes zugába. Az erősítő könnyen összekapcsolható a MusicCast szolgáltatással vagy más HiFi elemekkel.

Összetéveszthetetlen hangzás

Az erősítő számos olyan modern és hatékony technológiát és szolgáltatást használ, amelyekkel különleges és elragadó élményhez juthat zenehallgatás vagy filmézés közben, hiszen a hangeffektek szinte megelevednek. Mindezt bármilyen zavaró torzítás vagy műkösédi zaj nélkül. A zavartalan hangzásról az Anti-Resonance tecnhológia gondoskodik, amely egy ötödik lábat jelent a termék közepén, ami az esetlegesen torz hangzást eredményező rezgéseket csillapítja. A YPAO technológia elemzi a szoba akusztikáját és méri a különböző hangszóró jellemzőit majd kalibrálja az audio paramétereket hogy optimális hangzást érjünk el.

Ha úgy tetszik, szórakoztató központ

A HDMI 2.0 szabványú kimenetek támogatják a 3D és az Ultra HD átviteli minőséget, az audió kábel pedig egyenesen a TV-be továbbítja a jelet, ez azt jelenti, hogy nincs szükség egy extra kábelre.  Képes 4K minőségűvé alakítani a videókat, az Ultra HD felbontásának növelésével. Támogatja a 4K 60p átviteli minőséget, kompatibilitást biztosít a legújabb nagy felbontású videó formátumokoz. Az USB-csatlakozó segítségévél gyorsan csatlakoztathatja iPodhoz vagy iPhonhoz, de tablethez vagy más okostelefonhoz is. Az erősítő nagyon széleskörű hálózati funkciókkal rendelkezik, amelyek sokféle eszköz-csatlakoztatást lehetővé tesznek. Az AirPlay lehetővé teszi a könnyű vezeték nélküli zene streamelést az iPodjáról, iPhonjáról vagy iPadjéről.

Paraméterek

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
182 mm Kész!
Mélység
439 mm Kész!
Tömeg
14,9 kg Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
182 mm Kész!
Mélység
439 mm Kész!
Tömeg
14,9 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA RX-A1060 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA RX-A1060 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA RX-A1060 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A1060 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A1060 schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ