Shop roku Samsung HU TV launch

YAMAHA RX-A1070 fekete

Termékkatalógus
YAMAHA RX-A1070 fekete
AV-rádióerősítő - 7 csatorna, 9x230W, Dolby ATMOS DTS X™, 8 + 2 HDMI, HDCP2.2, 4K/60p, WiFi, SABRE9006A DAC, analóg videó és 4K Ultra HD felskálázás, FM tuner, Multipoint YPAO RSC, HDMI B zóna, Bluetooth, ECO üzemmód
Kód:  YM100j63m Termékszám:  ARXA1070BL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA RX-A1070 fekete

Csak a legjobbat érdemes megszerezni: ez az elegáns és nagy teljesítményű, klasszikus fejete dizájnú AV rádióerősítő ideális választás minden háztartásban, ahol  valóban számít a zene minősége. A zenei elektronikai termékek piacán világhírű gyártó Yamaha azzal a szándékkal alkotta meg az AVENTAGE sorozat legújabb darabját, hogy a legélethűbb mozis hangzást nyújtsa, hogy a zenei hangvisszaadás új nércéjét szabja meg. A készülék 7 csatornát kínál, mindegyiken akár 170 W teljesítménnyel. A YAMAHA RX-A3070 AV rádióerősítő az YPAO Sound hangzásoptimalizáló technológiát és továbbfejlesztett CINEMA DSP HD3 rendszert alkalmazza a kiváló surround hangzás biztosítására.

Főbb termékjellemzők

  • Csúcsminőségű, 7.2 csatornás AV rádióerősítő -Dolby Atmos és DTS: X támogatással
  • Támogatja a nagy felbontású audió fájékok lejátszását
  • A modern Bluetooth technológia jóvoltából streamel zenét okostelefonról és egyéb okos eszközökről
  • Jobb YPAO R.S.C (Reflected Sound Control) technológia elemzi a szoba akusztikáját, és kalibrálja az audió paramétereketWiFi vezeték nélküli kapcsoódás a routerhez, vagy közvetlenül a készülékhez (WiFi Direct)
  • Kompatibilis az alábbi technológiákkal:   4K Ultra HD, HDCP 2.2, HDR, HLG, Dolby Vision, BT.2020 színskála
  • Támogatja az internetes rádió és szolgáltatások (a Spotify, a Pandora, árapály, a Deezer, Qobuz)
  • DAB/DAB+   segítségével alkalmas digitális ráidóadás vételére?
  • Vezeték nélküli zenei többzónás audió rendszer (MusicCast)

CINEMA DSP HD3 Surround hangzás

A YAMAHA RX-A1070 AV rádióerősítő támogatja a Dolby Atmos technológiát és a DTS:X CINEMA DSP HD3 rendszert, aminek köszönhetően új szintre emeli a térhatású hangzás visszaadását. A CINEMA DSP HD3 rendszer új algoritmusokat alkalmaz a hatékonyabb jelfeldolgozás érdekében, három, nagy teljesítményű processzor segít a hangeffektusok létrehozásában és a valóságosnál is élethűbb zenei hangzás biztosításában. A lenyűgöző élmény valóban a moziterembe röpíi a hallgatót, aki zavartalanul átadhatja magát a filmélménynek. 

Vezeték nélküli adatátvitel WiFi és Bluetooth segítségével

A készülék beépített WiFi adapterrel is rendelkezik, így   a YAMAHA RX-A3070 tulajdonosa online tartalmakat is elérhet készüléke segítségével. A MusicCast mobilalkalmazás hozzáférést biztosít a digitális zenei könyvtárához, valamint biztosítja a streamelés lehetőségét különböző forrásokból: online szolgáltatásokról, internetes rádióról, Bluetooth-eszközökről, a TV-ről és a rádióerősítőhöz  csatlakoztatott eszközökről (Blu-ray-, CD- vagy DVD-lejátszóról). A MusicCast vezeték nélküli audió rendszer   minden szobába zenét varázsol: elegendő MusicCast hangszórót, soundbart vagy más HiFi komponenseket csatlakoztatni a rendszerhez.

Az összetéveszthetetlen hangzás záloga: A.R.T és YPAO-R.S.C

A YAMAHA RX-A1070 AV rádióerősítő számos modern és hatékony technológiát és funkciót kínál, amelyek segítségével egyedülálló élményben lehet része a használójának zenehallgatás vagy filmnézés közben, a tökéletes hanghatások jóvoltából. Ráadául semmiféle zavaró hatás nem rontja el az élvezetét. Ezt a nem kívánatos rezgéseket csillapító Anti-Resonance Technology (A.R.T) biztosítja: egy ötödik láb a készülék közepén csillapítja a transzformátortól, a tranzisztoroktól és a hűtőbordáktól kiinduló rezgéseket. Az YPAO-R.S.C. elemzi a helyiség akusztikáját és kalibrálja a hangparamétereket az optimális hangzás érdekében.

Az ideális szórakoztató központ

A HDMI 2.0 képes 3D-s képet és Ultra HD felbontást is kezelni, a hátsó csatorna pedig alkalmas a TV hangjának továbbítására. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség további kábelre a TV-készülékhez. A készülék 4K-ra konvertálni a képfelbontást, vagyis a Full HD-t felskálázni Ultra HD-re. Támogatja a 4K 60p-ot, és biztosítja a kompatibilitást a legújabb, nagy felbontású videóformátumokkal. Az USB csatlakozó segítségével gyorsan csatlakoztathatja hozzá a felhasználó az Apple iPod és iPhone készülékét, valamint az androidos táblagépeket és okostelefonokat is. A YAMAHA RX-A3070 AV rádióerősítő számos olyan hálózati funkciót kínál, amely hozzáférést biztosít több tartalomforráshoz is. Az AirPlay jóvoltából a felhasználó  könnyedén streamelhet zenét a rádióerősítő közvetlenül az iPod, iPhone vagy iPad készülékéről.

Paraméterek

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
182 mm Kész!
Mélység
439 mm Kész!
Tömeg
14,9 kg Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
182 mm Kész!
Mélység
439 mm Kész!
Tömeg
14,9 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA RX-A1070 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA RX-A1070 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA RX-A1070 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A1070 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A1070 schwarz.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ