AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

YAMAHA RX-A2060 fekete

Termékkatalógus
YAMAHA RX-A2060 fekete
AV-rádióerősítő - 9 csatorna, 9x220W, Dolby ATMOS TrueHD, DTS:X, DTS-HD, 192 kHz/24-bit DAC, 4K támogatás, HDR, HDCP 2.2, FM tuner, Bluetooth, WiFi, AirPlay, Spotify, MusicCast, Zona B, 8+2 HDMI, USB, RS-232C, ECO mód, YPAO
Kód:  YM100j64a Termékszám:  ARXA2060BL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA RX-A2060 fekete

Elegáns és erős AV vevő vonzó design egy neves gyártó a zenei elektronika. Yamaha AV-vevő tartozik a háztartások, ahol a lejátszás minőségét hangfelvételek nagyon komoly. AVENTAGE sorozat célja, hogy a legjobb minőségű film hanghatások és a pontos reprodukciója zenei fájlokat. A készülék támogatja az akár 9 csatorna, mindegyik kimenete 220 watt. Az alumínium előlap HDMI vagy USB flash meghajtókat csatlakoztatni.

Legfontosabb jellemzők

  • A modern technológia Bluetooth zenei streaming
  • Játék jó minőségű forrásból, beleértve a legújabb Dolby Atmos és DTS: X
  • Virtuális CINEMA ELSŐ virtuális térhatású hangzás
  • Támogatás a 4K (60 fps) videók a legújabb 4K TV
  • Technológiai fejlesztések reprodukció alacsony sáv
  • WiFi vezeték nélküli kapcsolatot a router, vagy közvetlenül a készülék (WiFi Direct)
  • Támogatja az Internet szolgáltatók és rádióállomások
  • Vezeték nélküli zene elvált háztartások (MusicCast)
  • HDMI többzónás

Centrum zene lefedettség

Rendszer MusicCast mobil alkalmazás lehetővé teszi a hozzáférést a digitális zenei könyvtár, zenei streaming online szolgáltatások, internetes rádió, Bluetooth-eszközök, a TV hangját és a külső forrásokból csatlakozik az erősítőhöz, például Blu-ray lemezek vagy lemez lejátszók. MusicCast is hozza a zenét vezeték nélkül minden szoba otthonában. A vevő egyszerűen hozzá MusicCast hangszóró soundbar vagy más HiFi komponensek.

A legjobb partnere TV

HDMI 2.0 képes kezelni a 3D-s képet, vagy Ultra HD felbontás és a visszatérő hangcsatorna továbbítja a hangot a televízió is. Ez azt jelenti, hogy nem kell egy külön kábellel a TV-t. Is átalakítja a képet 4K, ezzel is növelve a kisebb felbontású kép Ultra HD. Támogatja 4K 50 / 60p, biztosítva ezáltal kompatibilis a legújabb videó formátumok egy nagyon nagy felbontású. A csatlakozás kompatibilis HDCP 2.2 Ez így teljes mértékben összhangban van a legutóbbi, a szerzői jogi védelem.

Peak audio formátum

Tapasztalatok egy új hangzásvilágot Dolby Atmos és DTS: X. Átalakítás egy közönséges pillanatot szokatlan élmény egy magával ragadó, többdimenziós hangzást, amely megtölti a szobát gazdagon. Zene, az emberek és a tárgyak életre kelnek lélegzetelállító részletességgel. Kombinációja Dolby Atmos a vevő Yamaha tölti be a szobát többdimenziós hangot, úgy érzi, mintha a közepén a történet.

 

Paraméterek

Tömeg
17 kg Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret

Tömeg
17 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA RX-A2060 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA RX-A2060 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA RX-A2060 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A2060 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A2060 Schwarz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ