AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

YAMAHA RX-A3060 Fekete

Termékkatalógus
YAMAHA RX-A3060 Fekete
AV-rádióerősítő - 9 csatorna, 9x230W, Dolby Atmos TrueHD, DTS: X, DTS-HD, 192 kHz / 24-bites DAC ESS Sabre32, 4K támogatás, HDR, HDCP 2.2, FM tuner, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Spotify, Internet Radio, MusicCast, Zona B, 8 + 2 HDMI, USB, RS-232C, ECO mód, YPAO
Kód:  YM100j64k Termékszám:  ARXA3060BL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA RX-A3060 Fekete

Elegáns és erős 11.2kanálový vevőt vonzó design származik egy neves gyártó a zenei elektronika. Yamaha AV-vevő tartozik a háztartások, ahol a lejátszás minőségét hangfelvételek nagyon komoly. AVENTAGE sorozat célja, hogy a legjobb minőségű film hanghatások és a pontos reprodukciója zenei fájlokat. A készülék támogatja a legfeljebb kilenc térbeli csatorna, mindegyik kimeneti teljesítménye legfeljebb 230 W Az alumínium előlap HDMI vagy USB flash meghajtókat csatlakoztatni.

Legfontosabb jellemzők

  • Játék jó minőségű forrásból, beleértve a legújabb Dolby Atmos és DTS: X
  • WiFi vezeték nélküli kapcsolatot a router, vagy közvetlenül a készülék (WiFi Direct)
  • High-end audiofil D / A konverter ESS 192 kHz / 32-bites DAC
  • A modern technológia Bluetooth zenei streaming
  • Részletes YPAO kalibrációs hallgatási szoba R.SC
  • Támogatás a 4K (60 fps) videók a legújabb 4K TV
  • TBC korrekció analóg és HDMI 4K kép
  • Kompatibilis iPod / iPad / iPhone + alkalmazást az Apple és az Android
  • Támogatja az Internet szolgáltatók és rádióállomások
  • Vezeték nélküli zene elvált háztartások (MusicCast)
  • HDMI többzónás

Audio formátum nagy felbontású

Tapasztalatok egy új világot a térhatású hangot Dolby Atmos és DTS: X. Átalakítás egy közönséges pillanatot szokatlan élmény egy magával ragadó, többdimenziós hangzást, amely megtölti a szobát gazdagon. Zene, az emberek és a tárgyak életre kelnek lélegzetelállító részletességgel. Kombinációja Dolby Atmos a vevő Yamaha tölti be a szobát többdimenziós hangot, úgy érzi, mintha a közepén a történet.

A tökéletes partner a TV

HDMI 2.0 képes kezelni a 3D-s képet, vagy Ultra HD felbontás és a visszatérő hangcsatorna továbbítja a hangot a televízió is. Ez azt jelenti, hogy nem kell egy külön kábellel a TV-t. Is átalakítja a képet 4K, ezzel is növelve a kisebb felbontású kép Ultra HD. Támogatja 4K 50 / 60p, biztosítva ezáltal kompatibilis a legújabb videó formátumok egy nagyon nagy felbontású. A csatlakozás kompatibilis HDCP 2.2 Ez így teljes mértékben összhangban van a legutóbbi, a szerzői jogi védelem.

Centrum zene lefedettség

Rendszer MusicCast mobil alkalmazás lehetővé teszi a hozzáférést a digitális zenei könyvtár, zenei streaming online szolgáltatások, internetes rádió, Bluetooth-eszközök, a TV hangját és a külső forrásoApproxól csatlakozik az erősítőhöz, például Blu-ray lemezek vagy lemez lejátszók. MusicCast is hozza a zenét vezeték nélkül minden szoba otthonában. A vevő egyszerűen hozzá MusicCast hangszóró soundbar vagy más HiFi komponensek és elkezdhetjük. A felhasználók minden bizonnyal élvezni a kis tömege, amely nem haladhatja meg 19,6 kg.

 

Paraméterek

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
192 mm Kész!
Mélység
474 mm Kész!
Tömeg
19,6 kg Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
192 mm Kész!
Mélység
474 mm Kész!
Tömeg
19,6 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA RX-A3060 Fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA RX-A3060 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA RX-A3060 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A3060 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A3060 Schwarz.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ