Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

YAMAHA RX-A3070 Titan

Termékkatalógus
YAMAHA RX-A3070 Titan
AV-rádióerősítő - 9 csatorna, 9x230W, Dolby ATMOS DTS:X™, 8+2 HDMI HDCP2.2, 4K/60p, WiFi, ESS SABRE32 Ultra, analóg videó 4K Ultra HD konvertálása, FM rádió, Multipoint YPAO R.S.C., HDMI Zona B, Bluetooth, ECO mode
Kód:  YM100j64n Termékszám:  ARXA3070TI Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA RX-A3070 Titan

Szerezd be magadnak a legjobbat. Ez az egyszerre vékony és nagy teljesítményű erősítő, titán kialakításával a népszerű elektronikai eszközök gyártójától kifejezetten olyan felhasználóknak készült, akik komolyan veszik a minőségi hangzást. Az AVENTAGE sorozat a filmes hanghatások és a zene tökéletes reprodukálásához készült. A készülék 9 csatornával rendelkezik, amelyek teljesítménye egyenként 230 watt. A YAMAHA RX-A3070 erősítő úgynevezett YPAO R.S.C akusztikai optimalizálással és CINEMA DSP HD3 technológiával rendelkezik.

A YAMAHA RX-A3070 titán erősítő legfontosabb jellemzői

  • A 9.2 csatornás erősítő a YAMAHA egyik zászlóshajója
  • Kiváló, nagy teljesítményű reprodukció, Dolby Atmos és DTS:X támogatással
  • Digitális jel a legújabb PRO ESS Sabre Premier DAC ES9026PRO technológia segítségével
  • Modern Bluetooth technológia kedvenc számaid telefonról és egyéb eszközökről való streameléséhez
  • Automatikus YPAO R.S.C. (Reflected Sound Control) kalibrálás a helyiség akusztikájának megfelelően
  • Vezeték nélküli WiFi kapcsolat a rooterrel vagy közvetlenül a készülékekkel (WiFi Direct)
  • Kompatibilis a 4K Ultra HD HDCP 2.2, a HDR, a HLG, a Dolby Vision és a BT.2020 technológiákkal
  • Internetes rádió és más online szolgáltatások támogatása (Spotify, Pandora, Tidal, Deezer, Qobuz)
  • Digitális rádiójel (DAB/DAB+)
  • Vezeték nélküli zenei műsorszolgáltatás (MusicCast)
  • XLR bemenet az alacsony zajszintű jelátvitel érdekében

Térhangzás a CINEMA DSP HD3 készülékkel

A YAMAHA RX-A3070 erősítő támogatja a Dolby Atmos, a DTS:X, valamint a CINEMA DSP HD3 technológiákat. Így a térhangzás egy magasabb szintre emelhető. A CINEMA DSP HD3 újfajta jelfeldolgozó algoritmusokkal és három, nagy teljesítményű processzorral rendelkezik a hanghatások és a részletgazdag reprodukció maximalizálásához. A lenyűgöző hangzás olyan, akár a moziban, ahol elmerülhetünk a filmek világában.

Vezeték nélküli WiFi és Bluetooth

A WiFi adapternek köszönhetően a YAMAHA RX-A2070 webes tartalmakkal is megbirkózik. A MusicCast alkalmazás segítségével pedig hozzáférhet digitális zenei könyvtárakhoz, zenét streamelhet, internetes rádiókat hallgathat vagy Bluetooth-eszközöket csatlakoztathat az eszközhöz. Külső hangforrással, így Blu-ray vagy lemezlejátszóval egyaránt összekapcsolható. A MusicCast minden szobában biztosítja a zenét, felesleges vezetékek nélkül. Csatlakoztasson bátran MusicCast hangszórókat és más hasonló eszközöket az erősítőhöz.

Összetéveszthetetlen hangzás A.R.T és YPAO-R.S.C. technológiával

A YAMAHA RX-A3070 erősítő számos modern technológiával és funkcióval van felszerelve, amelyek a lenyűgöző hangzásnak köszönhetően egyedi zenei és filmes élményt biztosítanak. Mindezt ráadásul a legkisebb interferencia nélkül. A megdöbbentően tiszta hangzásért az úgynevezett Anti-Resonance Technology (A.R.T) felel, amely speciális kialakítása és központi elhelyezkedése révén képes csillapítani minden olyan rezgést, amelyet az erősítő produkál. Nem beszélve az YPAO-R.S.C technológiáról, amely elemzi a helyiség akusztikáját és ehhez igazítja a hangszórók nyolc különféle üzemmódjának beállításait.

YAMAHA RX-A3070 - központban a szórakozás

A HDMI 2.0 a 3D kép mellett akár az Ultra HD felbontást is képes kezelni, illetve továbbítani a televízió hangját. Ez azt jelenti, hogy a készülékhez nincs szükség extra kábelekre. A képet gond nélkül alakítja át 4K felbontásra az Ultra HD technológiához. Támogatja a 4K/60p funkciót és kompatibilis a legújabb, nagy felbontású formátumokkal. Az USB csatlakozó segítségével pillanatok alatt csatlakoztathatja Apple iPod és iPhone készülékét, illetve Android tableteket és telefonokat. Az erősítő számos hálózati funkcióval rendelkezik, amelyek nagyobb kompatibilitást biztosítanak. Az AirPlay pedig lehetővé teszi, hogy kedvenc számait iPod, iPhone vagy iPad készülékről lejátszhassa.

 

Paraméterek

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
192 mm Kész!
Mélység
474 mm Kész!
Tömeg
19,6 kg Kész!

Méret

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
192 mm Kész!
Mélység
474 mm Kész!
Tömeg
19,6 kg Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA RX-A3070 Titan Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA RX-A3070 titan. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA RX-A3070 titan. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A3070 Titan. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A3070 Titan.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ