Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

YAMAHA RX-A670 Fekete

Termékkatalógus
YAMAHA RX-A670 Fekete
2,3 3 értékelés
AV-rádióerősítő - 7.2, 115 W teljesítmény/csatorna, 3D támogatása, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Pro Logic IIx, DTS: X és DTS-HD Master Audio, 4× HDMI bemenet és 1× kimenet, 4× analóg bemenet, 1× optikus kimenet és 2× koaxiális digitális bemenet, 2× subwoofer kimenet, ARC, FM tuner (RDS), vTuner, Spotify, vezérlés okoskészülékek segítségével, kijelző, távirányító, USB, Wi-Fi, Bluetooth és AirPlay
Kód:  YM100j52a Termékszám:  ARXA670BL Gyártó honlapja:

YAMAHA RX-A670 Fekete

A Yamaha AV-vevőt olyan otthonokban használják, ahol a magas minőségű zenehallgatás mindennél fontosabb. Az AVENTAGE sorozat pontosan reprodukálja a zenei fájlokat és a legjobb minőségű speciális hangeffektusokat a legújabb DTS: X és Dolby Atmos formátumokban. Az új mozifilmes hangzást egy újabb dimenzióba terjeszti ki - felfelé. A készülék lejátssza a legújabb videóformátumokat, lenyűgöző HDR minőségben, így egyetlen részlet sem marad ki a világos és sötét tartományokból sem. A firmware-frissítés után a YAMAHA RX-A670 fekete AV vevő kompatibilis lesz a HLG és Dolby Vision-nel is.

A YAMAHA RX-A670AV vevő főbb jellemzői

  • Legmagasabb minőség 7.2 csatorna AV vevő alumínium előlappal
  • Magas minőségű hangok lejátszása, beleértve a legújabb Dolby Atmos és DTS: X szabványokat is.
  • Kiváló minőségű lejátszó a legmagasabb hangminőség érdekében (Total Purity Concept)
  • YPAO kalibráció az adott szobára optimalizálja az akusztikai hatásokat
  • Internet Radio, Spotify, Pandora, Tidal, a Deezer, Qobuz, JUKE vagy NAS és PC zene
  • Kompatibilis a 4K Ultra HD HDCP 2.2, HDR, HLG, Dolby Vision és a BT 2020 szabványokkal.
  • WiFi különböző szolgáltatásokkal (alkalmazás kezelése és lejátszás különböző forrásokból)
  • Digitális rádiójelek vétele: DAB/DAB+ tuner
  • Mindenféle audioeszköz csatlakoztatása
  • Vezeték nélküli zene lejátszás az egész lakásban (MusicCast)

Úgy szól, ahogy egy lejátszó sem, köszönhetően az A.RT és YPAO technológiáknak

A YAMAHA RX-A670 vevőegység számos modern és hatékony technológiával és funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy Ön a legkülönlegesebb hangélményben részesüljön, miközben kedvenc zenéit hallgatja. Filmnézés közben a tökéletes hanghatások az akció közepébe viszik el Önt. Mindezt anélkül, hogy a legcsekélyebb zavaró hatásközbe szóljon. Ezt a fokú tökéletességet az anti-NMR Technológia (A.RT) biztosítja. Hogy mivel a speciális ék (ötödik láb) közepén helyezkedik el a készülék csillapítja az összes rezonancia, amely lehetne előállítani vevő. YPAO automatikusan elemzi a szoba akusztikai és hangfal optimális paramétereket.

Otthoni multimédiás szórakoztató központ HDMI 2.0 Ultra HD 60p és HDR-el

A HDMI 2.0 képes kezelni a 3D-s képet vagy az Ultra HD képet, a visszatérő hangcsatorna pedig továbbítja a televízió hangját is. Ez azt jelenti, hogy nem kell külön kábel a TV csatlakoztatásához. A készülék képes a kép 4K minőségűre alakítására, ezzel is növelve a kép felbontását Ultra HD-ra. Támogatja a 4K 60p képet és kompatibilis a legújabb videó formátumokkal nagy felbontásban is. Az USB-csatlakozó segítségével gyorsan csatlakoztatható az Apple iPod és iPhone, valamint tabletek és Android telefonok. A YAMAHA RX-A670 vevő egy sor hálózati funkcióval rendelkezik, ami sokkal több forrás elérését teszi lehetővé. Az AirPlay lehetővé teszi a vezeték nélküli zene lejátszást közvetlenül iPod, iPhone vagy iPad-ról.

A MusicCast-on keresztül a készülék együttműködik más vezeték nélküli komponensekkel 

Ha igazán szereti a zenét, a YAMAHA RX-A670 vevő a zene hallgatás egy új dimenzióját nyitja meg. A MusicCast szolgáltatással a vevő egy igazi több szobás zene rendszer része lehet. Ez azt jelenti, hogy más komponensekkel együtt is működik mint például a hordozható hangszórókkal, Soundbar és kis méretű HiFi lejátszóval. Egy helyről irányíthatja a lejátszást az összes helységben (a mobil alkalmazások MusicCast CONTROLLER iOS és Android) ugyanazt a zenét minden szobában, vagy más-más fajta zenét a lakás különböző részén.

Paraméterek

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
161 mm Kész!
Mélység
330 mm Kész!
Tömeg
8,3 kg Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
161 mm Kész!
Mélység
330 mm Kész!
Tömeg
8,3 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA RX-A670 Fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA RX-A670 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA RX-A670 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A670 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A670 schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ