30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

YAMAHA RX-A860, fekete

Termékkatalógus
YAMAHA RX-A860, fekete
AV-rádióerősítő - 7 csatorna, 7x160W, Dolby ATMOS, TrueHD, DTS:X, DTS-HD, 192kHz/24-bit Burr Brown D/A, 4K támogatás, HDR, HDCP 2.2, FM tuner, Bluetooth, WiFi, LAN, DLNA, Internet rádió, AirPlay, Spotify, MusicCast, Zona B, 2+2 HDMI, MHL, USB, ECO mód, YPAO
Kód:  YM100j63a Termékszám:  ARXA860BL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA RX-A860, fekete

A Yamaha AV-rádióerősítő minden olyan háztartás része lehet, ahol a hangminőséget komolyan veszik. Az AVENTAGE sorozat célja, hogy a zenei fájlokat tökéletesen szólaltassa meg, és a legjobb minőségű speciális effektusokat hallhasd a legújabb DTS: X és Dolby Atmos technológia által. A teljes filmes hangzás érdekében a hangzást kiterjeszti egy másik dimenzióba - magasságot ad neki. A legújabb szabványoknak megfelelő videókkal is megbirkózik, és lenyűgöző, HDR minőséget nyújt, így a jelenetek egyetlen világos vagy sötét részletét sem mulasztod el. A csúcsmodell kiemelkedik a többi készülék közül fejlett YPAO hangoptimalizálásával. Ez elemzi az egész szoba akusztikai tulajdonságait, így bárhol is ülj, mindenütt tökéletes hangélményben lesz részed.

Legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes 7.2 csatornás AV-vevő, alumínium előlappal
  • Kiváló minőségű hangforrások hasznosítása, beleértve a legújabb Dolby Atmos-t és DTS:X-et
  • Különleges felépítés a legmagasabb hangminőség érdekében (Total Purity Concept)
  • Korszerű YPAO többpontos kalibrációval optimális teljesítményt biztosít minden szobában
  • A képminőség javítása 4K Ultra HD-re, HDCP 2.2, nagy dinamikatartomány (HDR) és BT.2020 támogatás
  • A vinil szerelmeseinek is érték (lemezjátszó bemenet)
  • Grafikus felhasználói felület az egyszerű menünavigáció érdekében
  • Hangrendszer az egész házban (külön 2 zónás hang kimenet + két HDMI kimenettel)
  • Vezeték nélküli zene sugárzás (MusicCast)

Egyedülálló hangzás

Az AV erősítő egy sor modern és hatékony technológiai megoldást tartalmaz, amelyek segítségével egyedi élmény lehet a kedvenc zenéink, vagy filmjeink hallgatása, tökéletes minőségben. Mindezt a legkiseb zavar nélkül. Ez az Anti-Resonance technológiának köszönhető, amely egy speciális ék (ötödik láb) a készülék közepén, amely az összes esetleges rezonanciát kioltja. Az YPAO technológia pedig automatikusan elemzi a helység akusztikus tulajdonságait, és hozzáigazítja a hangszórók beállításait.

Az otthoni szórakozás központja

A HDMI 2.0 képes kezelni 3D képet, vagy Ultra HD-t is, és az erősítő a TV hangját is át tudja venni extra kábel nélkül. Ezen felül konvertálni tudja a képet 4K-ra, Ultra HD-ra növelve a kép felbontását. Támogatja a 4K 60p-t,  és kompatibilis az összes jelenleg elterjedt HD video formátummal. Az USB csatlakozóval könnyedén összekapcsolható Apple iPod vagy iPhone készülékekkel, de Android-os tabletekkel és telefonokkal is. Az erősítő egy sor hálózati funkcióval rendelkezik, hogy minél több forrást tudjon felhasználni. Az AirPlay lehetővé teszi az iPod-ról, iPhon-ról vagy iPad-ról történő streamelést.

Paraméterek

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
171 mm Kész!
Mélység
382 mm Kész!
Tömeg
10,5 kg Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
171 mm Kész!
Mélység
382 mm Kész!
Tömeg
10,5 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA RX-A860, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA RX-A860 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA RX-A860 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A860 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A860 Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ