Akvizice ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

YAMAHA RX-A870 fekete

Termékkatalógus
YAMAHA RX-A870 fekete
AV-rádióerősítő - 7 csatorna, 7x160W, 8+2 HDMI, HDCP 2.2, BT.2020, WiFi/LAN, Bluetooth, USB, Dolby ATMOS, DTS:X, Dolby TrueHD és DTS-HD, 192 kHz/24-bit Burr Brown D/A, DLNA 1.5, AirPlay, vTuner, 4K + analog upscaling, FM rádió és RDS, Zona 2, ECO mode, AL panel
Kód:  YM100j63c Termékszám:  ARXA870BL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA RX-A870 fekete

A Yamaha erősítője olyanoknak készült, akik komolyan veszik a minőségi hangzást. Az AVENTAGE sorozat a DTS:X és Dolby ATMOS technológiákkal a filmes hanghatások és a zene tökéletes reprodukálását kínálja. A filmek hangeffektjei a szórakozás új dimenziójába repítik. A készülék ráadásul a legmodernebb videós szabványokkal is kompatibilis. A lenyűgöző HDR kijelzővel pedig egyetlen részletet sem fog szem elől téveszteni, legyen az sötétben vagy világosban. A YAMAHA RX-A870 fekete erősítő a firmware frissítést követően a HLG és a Dolby Vision technológiákat egyaránt támogatja majd.

A YAMAHA RX-A870 erősítő legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű, nagy teljesítményű, 7.2 csatornás erősítő (7x160 watt!)
  • Kiváló minőségű lejátszás, Dolby Atmos és DTS:X támogatással
  • Lenyűgöző kialakítás a legkíválóbb hangminőség érdekében (Total Purity Concept)
  • Automatikus YPAO R.S.C. (Reflected Sound Control) kalibrálás a helyiség akusztikájának megfelelően
  • Internetes rádióhallgatás, Spotify, Pandora, Napster, SiriusXM, Tidal, Deezer, Qobuz, JUKE
  • Zene streamelés a NAS és a számítógép között
  • Digitális rádiójel támogatás (DAB/DAB+)
  • Fejlett grafikus felület a TV-hez és USB/NAS-hoz
  • Kompatibilis a 4K Ultra HD HDCP 2.2, a HDR, a HLG, a Dolby Vision és a BT.2020 technológiákkal
  • Bemenet számtalan audió eszközhöz (lemezjátszó)
  • Vezeték nélküli zenei műsorszolgáltatás (MusicCast)

Jobb, mint bármi más A.R.T. és YPAO R.S.C. technológiával

A YAMAHA RX-A870 erősítő számos modern technológiával és funkcióval van felszerelve, amelyek a lenyűgöző hangzásnak köszönhetően egyedülálló zenei és filmes élményt biztosítanak. Mindezt ráadásul a legkisebb interferencia nélkül. A megdöbbentően tiszta hangzásért az úgynevezett Anti-Resonance Technology (A.R.T) felel, amely speciális kialakítása és központi elhelyezkedése révén képes csillapítani minden olyan rezgést, amelyet az erősítő produkál. Nem beszélve az YPAO R.S.C (Reflected Sound Control) technológiáról, amely elemzi a helyiség akusztikáját és ehhez igazítja a hangszórók beállításait.

Otthoni multimédiás szórakozás HDMI 2.0 és HDR eszközökkel

A HDMI 2.0 a 3D kép mellett akár az Ultra HD felbontást is képes kezelni, illetve továbbítani a televízió hangját. Ez azt jelenti, hogy a készülékhez nincs szükség extra kábelekre. A képet gond nélkül alakítja át 4K felbontásra az Ultra HD technológiához. Támogatja a 4K/60p funkciót és kompatibilis a legújabb, nagy felbontású formátumokkal. Az USB csatlakozó segítségével pillanatok alatt csatlakoztathatja Apple iPod és iPhone készülékét, illetve Android tableteket és telefonokat. Az erősítő számos hálózati funkcióval rendelkezik, amelyek nagyobb kompatibilitást biztosítanak. Az AirPlay pedig lehetővé teszi, hogy kedvenc számait iPod, iPhone vagy iPad készülékről lejátszhassa.

A MusicCast segítségével kapcsolódik a többi Multiroom eszközhöz

Ha igazán szereted a zenét, a YAMAHA RX-A870 új dimenziókat nyit meg a számodra. A MusicCast integrációval az erősítő a Multiroom rendszer részévé válik. Ez azt jelenti, hogy összekapcsolódik más Multiroom eszközökkel, például hordozható hangszórókkal, sound barral vagy a kisebb HiFi-rendszerekkel. Így a Multiroom rendszer minden eszközét egy helyről irányíthatod (MobileCAST CONTROLLER iOS és Android mobilalkalmazással), hogy minden szobában ugyanazt vagy különféle zenét játszanak le.

 

Paraméterek

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
171 mm Kész!
Mélység
382 mm Kész!
Tömeg
10,2 kg Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
171 mm Kész!
Mélység
382 mm Kész!
Tömeg
10,2 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA RX-A870 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA RX-A870 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA RX-A870 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A870 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A870 schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ