Shop roku 30 dnů na vrácení

YAMAHA RX-V385 fekete

Termékkatalógus
YAMAHA RX-V385 fekete
AV-rádióerősítő - 5 csatorna, 5 x 100W, diszkrét erősítő, HDMI (4 be- / 1 kimenet), HDCP 2.2, USB, Bluetooth, Dolby TrueHD és DTS-HD, 384 kHz/32-bites Burr Brown D/A, FM tuner és RDS, 4K/60p, 4K videó felskálázás HDMI bemenethez, YPAO, ECO mód
Kód:  YM120m1 Termékszám:  130213074555 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA RX-V385 fekete

A házimozi kiépítése a legújabb technológiával kielégíti még a legmagasabb igényekkel rendelkező néző- és hallóközönséget is. A Yamaha RX-Vx85 sorozatba tartozó AV házimozi erősítő készülék pontosan dekódolja a legújabb Dolby Atmos és DTS: X készülékeket, emellett pedig átalakulása az új designban is megnyilvánul. Az újítások élvonalában az D/A konverter áll, ami 192kHz/24bit és 384 kHz/32 bit felbontású Burr-Brown-al formálja a hangzást a legfinomabb részletességig. Az önálló tápegységgel rendelkező, teljesen diszkrét teljesítményerősítők minimalizálják a torzítást és rendkívül nagy teljesítményt nyújtanak, tiszta, zajmentes reprodukcióval. Mivel a hangsúlyt a legmagasabb hangminőségre helyezték, a belső rezgéseket is elnyomták. A HDMI bemeneteken keresztül a YAMAHA RX-V385 fekete AV erősítő 4K Ultra HD minőséget biztosít a HDCP 2.2, HDR10, HLG, Dolby Vision és BT.2020 eszközökre.

A YAMAHA RX-V385 fekete erősítő legfontosabb jellemzői

  • A legmagasabb szintű 5,1 csatornás hangminőség
  • Precíziós nagy felbontású reprodukció (True HD, DTS-HD MA, DSD, AIFF, FLAC, WAV)
  • Kompatibilis a 4K Ultra HD-s HDCP 2.2, HDR10, HLG, Dolby Vision és BT.2020 technológiával
  • Automatikus YPAO kalibrálás optimalizálja az akusztikus reprodukciót a szobában
  • Bluetooth bemenet hangtömörítés helyreállítással + FM RDS tunerrel

A legújabb YPAO technológia által vezérelt hangzás

Minden szoba különböző, ezért rendelkezik a YAMAHA RX-V385 erősítő YPAO (Yamaha Parametric Room Acoustic Optimizer) technológiával. Elemzi a helyiség akusztikáját, és néhány perc alatt beállítja a különböző paramétereket az optimális hangzás érdekében. Biztosítja a tér hangzásának finomhangolását a legkiválóbb hangélmény érdekében.

Partner a legújabb, HDMI 2.0-s TV-vel

Ez a készülék támogatja a legújabb HDMI-szabványokat, beleértve a 4K-s videóátvitelt 60 képkocka/másodperc alatt (csak átvitel). Képes a HDCP 2.2, azaz a legújabb szerzői jogvédelmi szabvány teljes mértékű kezelésére is. A BT.2020 szélesebb színskáláját (csak átvitel) és természetesen a 3D-s videót is kezeli. A sorozat újdonsága a HDR10, a HLG és a Dolby Vision támogatása. A hátsó kimenet (HDMI ARC) megkönnyíti a YAMAHA RX-V385 csatlakoztatását a TV-hez egyetlen HDMI-kábellel, amelyen keresztül a TV készülék hangja az erősítőre kerül. 

Paraméterek

Szélesség
43,5 mm Kész!
Magasság
16,1 mm Kész!
Mélység
31,5 mm Kész!
Tömeg
7,7 kg Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret

Szélesség
43,5 mm Kész!
Magasság
16,1 mm Kész!
Mélység
31,5 mm Kész!
Tömeg
7,7 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA RX-V385 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA RX-V385 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA RX-V385 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-V385 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-V385 schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ