Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

YAMAHA RX-V483 titán

Termékkatalógus
YAMAHA RX-V483 titán
5 1 értékelés
AV-rádióerősítő - 5 csatorna, 5x 115W, HDMI (4 be- és 1 kimenet), HDCP 2.2, Wi-Fi/LAN, Bluetooth, USB, Dolby TrueHD és DTS HD, 192 kHz/24-bit Burr Brown D/A, DLNA, AirPlay, Internet rádió, FM tuner (RDS, 40 előre beállítható csatorna), 4K felskálázás, ECO mód
Kód:  YM100r9 Termékszám:  ARXV483TI Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA RX-V483 titán

A YAMAHA RX-V483 rádióerősítő biztosítja, hogy otthonodban is érezhesd a nagy felbontású térhatású és sztereó hangokat. Ez a titánium erősítő úgy lett megtervezve, hogy nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy extrém módon tiszta hanghatást érjen el a készülék. Diszkrét erősítő beállításokat alkalmaz PLL áramkörökkel, amelyek garantálják a lehető legjobb hangtechnikai teljesítményt. A CINEMA DSP olyan hangélményt nyújt, amely vetekszik a leghíresebb színházak és operaházak akusztikájával.

A YAMAHA RX-V483 titánium rádióerősítő főbb jellemzői

  • Kiváló 5-csatornás hangminőség (Total Purity Concept)
  • Támogatja a tömörített, és a tömörítetlen térhangzást
  • Kompatibilitás: 4K Ultra HD, HDCP 2.2, High Dynamic Range(HDR) és BT.2020
  • Az automatikus YPAO kalibrálás biztosítja az optimális teljesítményt
  • WiFi szolgáltatási portfólióval rendelkezik (átlag feletti alkalmazás hanganyagok lejátszásra több forrásból )
  • Támogatott programok: AirPlay, DLNA, Spotify, Pandora, Tidal, Deezer, Qobuz, JUKE ...
  • Virtuális térhangzás az elülső hangszórókból
  • Bluetooth bemenet tömörített hangvisszaadással + FM RDS tuner és internet rádió
  • A Multiroom funkció segítségével vezeték nélkül összeköthetsz több meghajtót és hangrendszert a házban
     

A hangot a legújabb YPAO és Virtual CINEMA FRONT technológiák vezérlik

A YPAO (Yamaha Parametric Room Acoustic Optimizer) bármely szobához hozzáigazítható. Elemzi a szoba akusztikáját, és beállítja a különböző paramétereket az optimális hangminőség elérésének érdekében, mindössze pár perc alatt. A YAMAHA RX-V483 még kisebb hangszórókból is mély basszust képes elővarázsolni, alacsony frekvenciájú beállításokkal. Ha nem tudsz, vagy nem akarsz hátsó hangszórókat beszerezni, a Virtual Cinema DSP még 2 darab hangszóróval is képes realisztikus térhatást létrehozni. A Virtual CINEMA FRONT gyakorlatilag 5 darab körben elhelyezett  hangszóróként funkciónál, bárhogy is helyezed el őket a valóságban.

Támogatja a legújabb HDMI 2.0 csatlakozóval felszerelt televíziókat

A készülék megfelel a legújabb HDMI szabványoknak, beleértve a 60 képkocka/másodperces 4K videókat (csak pass-through). Teljes mértékben megfelel a HDCP 2.2-nek is, amely a legújabb szerzői jogvédelmi szabvány, így személyes tartalmaid biztonságban lesznek. Az erősítő repertoárját színeseíti még, hogy támogatja a szélesebb BT.2020 (pass-through) színskálát és a 3D videójeleket. A hátsó hangcsatorna (HDMI ARC) megkönnyíti a csatlakozást a YAMAHA RX-V483 és a tévékészülékek között, a HDMI kábelen keresztül az audiójel a tévéből egyenesen az erősítőbe megy át.

MusicCast otthoni zeneközpont

A MusicCast segítségével egyszerűen eljuttatható a zene otthonod minden szobájába. Vezeték nélkül működik, és a lejátszást egy könnyen átlátható programmal kezelheted. A YAMAHA RX-V483 rádióerősítőt természetesen a nappaliba tervezték, hiszen legtöbbször ott élvezzük a multimédiás tartalmakat. Fokozatosan töltsd fel a többi szobát is MusicCast hangszórókkal, hangfalakkal vagy HiFi elemekkel. Egyszer csak azt veszed észre, hogy a zene egészen betölti otthonodat.

 

Paraméterek

Szín
Szürke Kész!
Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
161 mm Kész!
Mélység
327 mm Kész!
Tömeg
8,1 kg Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Méret

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
161 mm Kész!
Mélység
327 mm Kész!
Tömeg
8,1 kg Kész!

Szín

Szín
Titánium Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA RX-V483 titán Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA RX-V483 titan. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA RX-V483 TITAN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-V483 titan. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-V483 titan.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ