30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

YAMAHA RX-V681 fekete

Termékkatalógus
YAMAHA RX-V681 fekete
5 1 értékelés
AV-rádióerősítő - 7 csatorna, 7x 150 W, Dolby Atmos, DTS: X, TrueHD, DTS-HD, 192 kHz/24-bites Burr Brown D/A, 4K Upscaling, HDR, HDCP 2.2, FM rádió RDS-el, Bluetooth, WiFi, LAN, DLNA, Internet radio, AirPlay, MusicCast, Zone B, 6+1 HDMI, MHL, USB, ECO üzemmód, YPAO
Kód:  YM100u1c Termékszám:  ARXV681BL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA RX-V681 fekete

Élvezd ki a nagyszerű Dolby ATMOS és DTS:X  hangélményt otthon a nappalidban! Ez a hangtechnika egyenesen a történések középpontjába varázsol téged a multidimenziós hangjával, amely az egész házat megtelíti a padlótól a plafonig. Az ATMOS ugyanis egy olyan formátum, ahol a hangforrás elhelyezésének magasságával is számolva van. Teljesen mindegy, hogy hol vannak a hangszórók elhelyezve, a CINEMA DSP mindig a tökéletességhez fogja a hangzást hozzáigazítani, függetlenül a konfigurációtól és a helyiségtől.

Legfontosabb jellemzők

  • 7.2 csatornás AV rádióerősítő
  • A legújabb filmhatású zene az otthonodban (Dolby Atmos és DTS:X)
  • Csúcsminőségű szerkezet a legjobb minőségű hangzás érdekében (Total Purity Concept)
  • Precíz nagyfelbontású reprodukció sztereó módban és térhatású hangzás során egyaránt (True HD, DTS-HD MA, DSD, AIFF, FLAC, WAV, Apple Lossless)
  • WiFi széleskörű szolgáltatás-portfólióval (átlagon felüli lehetőségek az alkalmazások és a lejátszás vezérléséhez mindenféle forrásból)
  • Automatikus YPAO kalibráció az optimális teljesítmény biztosítása érdekében mindenféle helyiségben
  • A bakelitek szerelmesei számára (gramofonbemenetet tartalmaz)
  • Grafikai felhasználói kezelőfelület (HD ikonok és szöveg) az egyszerűbb tájékozódás érdekében
  • Multiroom a több egység vezeték nélküli összeköttetéséhez az egész háztartás hangosítása érdekében (+2 db HDMI kimenet)
  • Exkluzív algoritmusok tömörített hanganyag helyreállítása érdekében (Bluetooth-ot is beleértve)
  • Kompatibilis a 4K Ultra HD-vel és a HDCP 2.2-vel, nagy dinamikatartományú (HDR), BT.2020 hangskála

Maximální tisztasággal

A hangtechnika fejlődése a Total Purity Concept nevű szerkezetben csúcsosodott ki, amely maximális hangsúlyt fektet a hang reprodukciójára mindenféle zavarás nélkül. Ez a modell diszkrét nagyteljesítményű erősítővel rendelkezik, amely nagyban hozzájárul a zavarás minimalizálásához, illetve külön tápegységgel is az analóg és digitális áramkörök részére, hogy megakadályozza a kölcsönös interferenciát. Ennek köszönhetően pedig a hangot végre úgy fogod hallani, ahogy azt rögzítették.

Hálózati szolgáltatások széleskörű választéka

A reprodukciót teljes mértékben kiélvezheted, hála a teljesértékű vezeték nélküli hozzáférhetőségnek a mobil eszközről. A Yamaha AV Controller App letölthető Az iTunes-ról, AppStore-ból, Google Play áruházból vagy akár az Amazon Appstore-ból is, és lehetőséget biztosít számodra a hangerő szabályozására, bemenet kiválasztására, DSP üzemmódra a monitorral stb. A beépített Bluetooth és WiFi jóvoltából pedig még online zenegyűjteményből is streamelheted a zenét magas felbontásban. Halgathatsz internetrádiót, Spotify-t, Pandora-t, netán NAS-on található zenét, vagy egyszerűen csak a számítógépről. Az AirPlay jelentősen megkönnyíti a csatlakoztatást az iPod, iPhone, iPad készülékekhez, és természetesen magához az iTunes-hoz is.

Multiroom audio

A szokásos "3.1 hangszóró csatlakoztatása egy szobába, a másik pár elhelyezése pedig a ház másik szegletébe" módszer mellett ettől a vevőerősítőtől ennél jóval többre is számíthatsz! A MusicCast könnyedén és egyszerűen megtölti zenével az összes helyiséget a háztartásban, ráadásul vezeték nélkül, mindezt pedig egy jól átlátható alkalmazáson keresztül vezérelve. Természetesen mindenki a ház fő helyiségében, a nappaliban helyezi el a vevőerősítőjét, aztán fokozatosan hozzá lehet csatlakoztatni a Music Cast hangszórókat, soundbarokat vagy HiFi komponenseket a többi helyiségben. A vezeték nélküli csatlakozásnak köszönhetően nem kell többé az otromba kábelekkel sem vesződnöd.

Műszaki adatok:

Erősítő:
Névleges kimenő teljesítmény (1 kHz, 1 vezérelt csatorna): 105 W (8 ohm, 0,9% THD)
Névleges kimenő teljesítmény (20 Hz - 20 kHz, 2 vezérelt csatorna): 90 W (8 ohm, 0,09% THD)
Maximális tényleges kimeneti teljesítmény (1 kHz, 1 vezérelt csatorna) (JEITA): 150 W (6 ohm, 10% THD)
Dinamikus teljesítmény csatornánként (8/6/4/2 ohm) 125/165/190/235 W

Surround Sound Processing:
CINEMA DSP: 3D
DSP programok: 17
Párbeszéd szintjének beállítása
Virtual Presence Speaker    
Virtual Surround Back Speaker    
Virtual CINEMA FRONT

Hang funkciók:
Compressed Music Enhancer (Bluetooth-ot is beleértve)
YPAO hangoptimalizáció
Adaptive DRC (Dynamic Range Control)
Kezdeti és a maximális hangerő beállítása
Audió késleltetés (0-500 ms)
192 kHz/24-bites DAC minden csatorna számára

Videó funkciók:
4K Ultra HD pass-through (4K/60p; 4:4:4)
HDMI 3D pass-through
HDMI Audio Return Channel
Deep Color/x.v.Color/24 Hz frissítési ráta/Auto Lip-Sync

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA RX-V681 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA RX-V681 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA RX-V681 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-V681 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-V681 Schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ