Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

YAMAHA RX-V683 titan

Termékkatalógus
YAMAHA RX-V683 titan
AV-rádióerősítő - 7 csatorna, 7x 150 W, 6+1 HDMI, Upscaling 4K, HDCP 2.2, WiFi/LAN, Bluetooth, Dolby ATMOS, DTS:X, TrueHD, DTS-HD, 192 kHz/24-bit Burr Brown D/A, MHL, DLNA 1.5, AirPlay, LAN, Internet Radio (vTuner), FM tuner + RDS, Zóna 2+ EXTRA Bass, ECO mode, NAS tuner, Tidal, Deezer
Kód:  YM100u1c3 Termékszám:  ARXV683TI Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA RX-V683 titan

A YAMAHA RX-V683 vevőerősítő egy nagyszerű eszköz a házimozid kezeléséhez, amelynél képes a nagyfelbontású térhatású és sztereó hanghatásra egyaránt. Ez a titán vevőerősítő kifejezetten a rendkívül magas tisztaságú hangzásra lett tervezve. Diszkrét erősítőkonfigurációval és PPL áramkörökkel rendelkezik, amellyel kiváló hangteljesítmény leadására képes. A CINEMA DSP-vel a világ akusztikailag ismert helyiségeinek a hanghatásának az átélése is megadatik számodra.

A titán YAMAHA RX-V683 vevőerősítő főbb jellemzői

  • Csúcskategóriás, nagyteljesítményű 7.2 csatornás hang a lehető legjobb minőségű hangzás érdekében (Total Purity Concept)
  • A nagyfelbontású és a sztereó hang precíz reprodukciója
  • Kompatibilis: 4K Ultra HD, HDCP 2.2, HDR, HLG, Dolby Vision és BT.2020 gamut
  • Továbbfejlesztett YPAO R.S.C. (Reflected Sound Control) kaibráció a helyiség akusztikájának függvényében
  • WiFi számos szolgáltatással (alkalmazások kezelése és különféle forrásokból történő lejátszás)
  • Támogatás: AirPlay, DLNA, Spotify, Napster, Pandora, Tidal, Deezer, Qobuz, JUKE…
  • Virtuális térhatású hangzás az elülső hangszórókból
  • Fejlett grafikai interfész a televízión és az USB/NAS-on keresztül
  • Bluetooth bemenet a tömörített hang megújításával
  • Gramofonbemenet + FM RDS tuner és internetes rádiók
  • Multiroom a több egység összeköttetésére az egész háztartás hangosítása érdekében

A legújabb YPAO és Virtual CINEMA FRONT technológiákkal vezérelt hang

Minden helyiség más, és éppen ezért lett kifejlesztve a YPAO (Yamaha Parametric Room Acoustic Optimizer), amely analizálja a helyiség akusztikáját, és annak függvényében optimalizálja a hang különféle paramétereit csupán néhány perc leforgása alatt. Garantálja, hogy a hanghatás úgy lesz behangolva, hogy a lehető legjobb élményt biztosíthassa számodra. A YAMAHA RX-V683 vevőerősítő még a kisebb hangszórókból is is képes a gazdag basszusok kicsalogatására a továbbfejlesztett kifinomult alacsony frekvenciakezelésnek köszönhetően. Ha nem szeretnél vagy nem tudsz hátsó hangszórót telepíteni, akkor a Virtual CINEMA DSP valósághű térhatást csinál még akár csupán 2 hangszóróból is. A Virtual CINEMA FRONT virtuálisan helyez el 5 hangszórót még akkor is, ha azok csak elöl vannak elhelyezve.

A legújabb televíziók barátja HDMI 2.0-val

Ez a készülék támogatja a legújabb HDMI szabványokat a 4K 60 fps videót is beleértve. Teljesen megérti magát a HDCP 2.2-val, amely a legújabb szabvány a szerzői jogok védelmét illetően. Könnyen megbirkózik a A Virtual CINEMA FRONT virtuálisan helyez el 5 hangszórót még akkor is, ha azok csak elöl vannak elhelyezve. Szélesebb színgamuttal is és természetesen a 3D videójellel is. A HDMI ARC videócsatorna megkönnyíti a YAMAHA RX-V683 vevőerősítő csatlakoztatását a televízióra egyetlen HDMI kábel által, amellyel a televíziós adás hangja a vevőerősítőbe megy.

MusicCast otthoni zenei hangközpont

A musicCast könnyen elviszi a zenét a háztartásod minden helyiségébe, ráadásul vezeték nélkül és egy átlátható alkalmazáson keresztül vezérelve. A YAMAHA RX-V683 vevőerősítőt elhelyezheted a nappaliban, amely elvégre a szórakozás helyisége a lakásban, majd fokozatosan hozzácsatlakoztatod a MusicCast hangszórókat, a soundbarokat vagy a HiFi komponenseket a különböző helyiségekben. Hála a vezeték nélküli kapcsolatnak, a kábelek huzogatásával sem fog kellened vesződni.

 

Paraméterek

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
171 mm Kész!
Mélység
378 mm Kész!
Tömeg
10 kg Kész!

Méret

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
171 mm Kész!
Mélység
378 mm Kész!
Tömeg
10 kg Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA RX-V683 titan Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA RX-V683 titan. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA RX-V683 titan. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-V683 Titan. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-V683 Titan.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ