Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

YAMAHA SRT-1500 fekete

Termékkatalógus
YAMAHA SRT-1500 fekete
SoundBar A hang projektor 5.1-es hanggal, 8-irányított hangszórók és két mélynyomó digitális erősítők 140W 8x2W + 2x30W mélynyomó + 60W mélynyomó, Cinema DSP, DTS-HD / Dolby, Bluetooth, WiFi, DLNA, Spotify, AirPlay, HDMI, optikai digitális, mini Jackl
Kód:  YM610c5 Termékszám:  SRT-1500 Gyártó honlapja:

YAMAHA SRT-1500 fekete

Hagyja magát elragadtatni a hullámok tökéletesen tiszta és valósághű hangzás audio, míg a hallgatási sem fogja tudni, hogy reprodukálni. Pontosan azt a hangot az otthoni hozza a digitális hang projektor YAMAHA SRT-1500 karcsú, fekete. Csak helyezze a TV készüléke alatt maximum 40 kg-os és hála helytakarékos kialakítás tökéletesen illeszkedik a belső tér a nappaliban, ami megnöveli a játékélményét minden film vagy zene. 

legfontosabb jellemzői

  • hang projektor alá kell helyezni a TV maximális súlya 40 kg
  • 8 hangszóró és 2 mélynyomók ??ralistiké audio teljesítményt, gazdag basszus
  • A surround hangzás biztosítja a hang átvitelére gerendák tükröző falakról
  • Hang sugarak vezérelhető távirányítóval vagy alkalmazás révén egy intelligens eszköz
  • Bluetooth-zenélni vezeték nélkül
  • projektor is a feladata, MusicCast

magával ragadó élmény

Egyedülálló élethűbb teljesítmény, gazdag basszus megengedett 8 hangsugárzó és 2 mélysugárzó digitális erősítők. Független források, amelyek fel vannak szerelve mélynyomók, csökkenti a nem kívánt rezonancia, így képes lesz arra, hogy élvezze a tiszta és gazdag basszus. Ezzel hang projektor élvezni valódi térhatású hangot. Ez van rögzítve a hang átvitelére gerendák, amelyek tükröződnek a falakról. Az irány, természetesen, az Ön döntése által üzemeltetett távirányító vagy alkalmazások intelligens készülékek és így tovább nagyítva az élvezet filmet néz, zenét hallgat, vagy játék. 

Szórakozás kábelek nélkül

Hang játszható keresztül csatlakoztatott eszköz, mint amilyen például a televízió vagy a BD-lejátszó. Ha nem túl lekötött kábeleket a Bluetooth, amellyel játszani audio tartalmak a mobil és tablet eszközök.YAMAHA hang projektor extra funkciókat MusicCast. Ez kínál a legfontosabb, hogy felfedezzük az új dimenzióit zene. Ezzel a funkcióval, amely felhasználja a nagyteljesítményű vezeték nélküli hálózat, akkor kedvenc zenéit a smart eszközök Android vagy iOS eszköz, a számítógép vagy okos hálózati meghajtók. Ez a zene átviteléhez minden szoba otthonában

A legmagasabb minőségű audio

Természetesen ott is képes továbbítani a 4K videó 60 képkocka másodpercenként. Így kap legfeljebb a teljes minőségű video és audio nélkül a minőség romlása. Ugyanakkor hangot projektor támogatja a szabványos szerzői jogi védelem HDCP2.2 átviteléhez 4K video.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA SRT-1500 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA SRT-1500 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA SRT-1500 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA SRT-1500 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA SRT-1500 schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ