AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

YAMAHA WXC-50 ezüst

Termékkatalógus
YAMAHA WXC-50 ezüst
Hálózati lejátszó - és előerősítő MusicCast, USB (MP3, WMA, MPEG4, AAC, WAV, FLAC, AIFF, ALAC, DSD), Wi-Fi, DLNA, Bluetooth. Audio IN / OUT, OPT IN / OUT, OUT koaxiális, mélynyomó kimenet
Kód:  YM630h Termékszám:  AWXC50DS Gyártó honlapja:

YAMAHA WXC-50 ezüst

Csatlakoztasd a meglévő AV-vevőt vagy házimozi-hifi rendszert a teljes hálózati és egyéb vezetékes és vezeték nélküli bemenetekkel. Ez a keskeny kivitelű YAMAHA WXC-50 hálózati lejátszó alumínium burkolatú masszív fém házzal, szinte bárhol elfér, ráadásul vízszintesen és függőlegesen is használható. Belsejében erőteljes komponensek és a fejlett áramkörök vannak amelyek biztosítják a tiszta erősítést. A lejátszó nagyon sokoldalú a kapcsolatok terén. Le tud játszani számos audio tartalmat online szolgáltatásokon keresztül és a saját nagy felbontású zenei gyűjteményeddel sem lesz gondban.

Főbb jellemzői

  • Hálózati audio lejátszó erősítő
  • Hozzáférés az online szolgáltatásokhoz, valamint a saját zenei könyvtárhoz
  • Támogatja a nagy felbontású reprodukciót
  • Közvetlen kapcsolat az analóg és digitális bemeneteken keresztül
  • MusicCast zenelejátszáshoz akár 9 szobába
  • MusicCast vezérlő alkalmazás (iOS és Android)

Hallgasd kedvencedet Wi-Fi-ről, Bluetooth-ól, AirPlay-ről

A YAMAHA WXC-50 hálózati lejátszó kompatibilis minden jelenlegi lejátszási lehetőséggel, mint például az Apple AirPlay, DLNA, Wi-Fi és Bluetooth zenei streaming minden elképzelhető eszközről. A hálózaton keresztül támogatja a nagy felbontású formátumok, a DSD 5,6 MHz, FLAC, ALAC, WAV, AIFF 192 kHz/24-bites Apple Lossless vagy a 96 kHz/24 bit fájlok lejátszását. A WXC-50 modell kompatibilis a legtöbb népszerű streaming szolgáltatással, amelyeken minden zenei stílus megtalálható. Támogatja a népszerű Spotify, a Tidal, a Deezer, a Napster, Qobuz, a Juke és más szolgáltatásokat, hogy közvetíthesse számodra a zenei tartalmat az egész világból, és élvezhesd a kedvenc művészeid produkcióit.

A MusicCast-os keresztül együttműködik más Multiroom egységekkel

Ha igazán szereted a zenét, a YAMAHA WXC-50 hálózati lejátszó egy új dimenzióját nyitja a zenehallgatásnak. A MusicCast integrációval részévé válik a Multiroom környezetnek. Ez azt jelenti, hogy összekapcsolható más Multiroom komponensekkel, mint például egy hordozható hangszóró, egy Soundbar vagy egy kis HiFi rendszer. Ezt követően egy helyről irányíthatod a lejátszást az összes Multiroom elemen (a MusicCast CONTROLLER mobil alkalmazással, iOS és Android), úgy, hogy a lejátszod ugyanazt a zenét minden szobában, vagy minden helyen más zene is szólhat.

Műszaki adatok:

Támogatott formátumok:
MP3, WMA, MPEG4, AAC, WAV, FLAC, AIFF, ALAC DSD

Felület:
1 x RCA kimenet előerősítve
1 x RCA AUX bemenet
1 x RCA AUX kimenet
1 x optikai bemenet
1 x koaxiális bemenet
× 1 optikai kimenet
1 × RF kimenet
1 × trigger bemeneti
1 × Trigger kimenet
1 x kimenet aktív mélynyomó
1 x USB
1 x LAN
WiFi
Bluetooth (SBC / AAC)

Méretek:
215 × 51,5 × 245,9 mm

Tömeg:
kb. 1,44 kg

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA WXC-50 ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA WXC-50 stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA WXC-50 strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA WXC-50 silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA WXC-50 silber.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ