Shop roku Shop roku

YAMAHA YAS-306 fekete

Termékkatalógus
YAMAHA YAS-306 fekete
SoundBar - 2x30W + 60W mélysugárzó, Air Suround Xtreme technológiával, WiFi, Bluetooth, AirPlay, OPT/COAX bemenet, AUX bemenet, SUB kimenet, távirányító
Kód:  YM610b6a Termékszám:  AYAS306BL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA YAS-306 fekete

A multifunkciós Yamaha Soundbar-t zenehallgatáshoz és mozifilmekhez egyaránt használhatja. Az elegáns, hosszúkás eszköz erős, összesen  60W teljesítményű hangszóró párt és egy  mélysugárzót rejt az  erőteljes basszus biztosítása érdekében. A Soundbar-t el lehet helyezni asztalon, TV alatti polcon, vagy akár falra is szerelhető. Természetesen az eszközt egyszerűen csatlakoztathatja a hangforráshoz kábellel, vagy akár Bluetooth-on keresztül .

Legfontosabb jellemzők

  • Hangrendszer egy nagy teljesítményű hangszóró párral (2 x 30 W) és beépített mélysugárzóval
  • Térhangzás támogatása (5 üzemmód)
  • Kiváló minőségű audió formátumokkal kompatibilis (FLAC, WAV, AIFF)
  • Bluetooth vezeték nélküli kapcsolathoz televízió, tablet vagy okostelefon csatlakoztatásához
  • Kezelés távvezérlővel vagy a mobil alkalmazással (ingyenesen elérhető az iTunes-on és a Google Playen )
  • Hálózati kapcsolat WiFi-n vagy LAN-on keresztül

5 térhangzás mód és egyszerű vezérlés mobil alkalmazáson keresztül

A vezérlés kétféle módon történhet: távirányítón vagy a MusicCast szoftver átlátható és ingyenes okostelefonos alkalmazásain keresztül. A térhangzás lejátszási funkcióról a Suround Xtreme Air gondoskodik, amely lehetővé teszi a különböző lejátszási módok beállítását. Ezeket zenehallgatáshoz, filmnézéshez, vagy sportesemények meghallgatásához tervezték.

Állandó minőség tömörítés után

Yamaha YAS-306 kiváló minőségű audió formátumok lejátszását (FLAC, WAV vagy AIFF) támogatja. A zeneszámok kisebb kapacitású formátumba (pl. MP3) történő konvertálásakor a minőség romlást az intelligens Compressed Music Enhancer technológia előzi meg. 

Kompatibilitás streaming szolgáltatásokkal és online rádióval

Bluetooth segítségével a Yamaha YAS-306 okostelefonhoz, táblagéphez vagy televízióhoz, valamint a vezeték nélküli fejhallgatóhoz vagy hangszóróhoz csatlakoztatható. A WiFi kapcsolatnak köszönhetően használhatja streaming szolgáltatást is, vagy akár az interneten keresztül  rádiót is hallgathat.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA YAS-306 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA YAS-306 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA YAS-306 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA YAS-306, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA YAS-306, schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ