Akvizice ApF HU Shop roku

YAMAHA YHT-1810 fekete

Termékkatalógus
YAMAHA YHT-1810 fekete
AV-rádióerősítő - HTR-2067 + 5.1 NS-P40, 5 csatornás, 5x100W, Dolby TrueHD és DTS-HD, 192 kHz/24-bit DAC, 4K támogatás, FM/AM tuner RDS-sel, 4+1 HDMI
Kód:  YM615j4 Termékszám:  YHT-1810 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA YHT-1810 fekete

Hagyja a nappalijában kiváló hang hallható különböző forrásokból. Ez a készlet a nagy ár, és miközben a labda játéApproxan van a nappalijában mozihangzés nagy felbontásban. Az előnye, hogy a vevő csatlakoztatási lehetőséget és gazdag felszerelés. Pontos kivitelezés megerősíti a kisméretű hangszórók. Ugyancsak támogatja a 4K Ultra HD-eszközök.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiegyensúlyozott költséghatékonyan meg a vevő és a hátsó hangsugárzók
  • Teljesen diszkrét erősítő konfigurációval és PLL áramkört kiváló minőségű hangvisszaadás
  • Burr-Brown D / A konverter 192 kHz / 24 bit az összes csatornán
  • Dekódolja surround hangzás, Dolby True HD és DTS-HD Master Audio
  • Játék audio WAV és FLAC 192 kHz / 24-bites
  • Funkciók növelik a tömörített audio
  • Támogatás a 4K Ultra HD (csak át-völgy)

szórakoztató központ

A legnagyobb hang élvezete kap a codec Dolby True HD és DTS-HD Master Audio. Mindkét codec jelenti jel 24 bites színmélységű és 192kHz mértéken. Hogy ilyen hangot Jelenleg 4 HDMI csatlakozó található. Van ARC (Audio Return Channel), amely szükségtelenné teszi a TV csatlakoztatása és a vevő több kábelt. Yamaha Compressed Music Enhancer gondoskodnia kell arról, hogy minden hang magas szinten.

Tökéletesen illeszkedik összeszerelés

Hangszóró szett Yamaha NS-P40 kapsz egy tiszta, természetes hangzást sokáig. A hangszórók és mélynyomó tökéletesen kapcsolódnak egymáshoz, így nem adnak hangot természetellenes dudor. Ehelyett, hogy egy gazdag, kiterjedt hangzást mindkét film kísérője és zenét hallgatni. Ez egyszerűen egy sor, amit csak kell hozzá egy megfelelő A / V vevő.

Advanced YST

Advanced Yamaha Active Servo Technology (Advanced YST) előállít egy egyedi rendszer, amelyben együttműködnek erősítő és mélynyomó hangszóró egészére. Az eredmény egy virtuális figyelemelterelés impedanciája a hangszóró és a tökéletesen egyenes vonalú mozgás. Ezzel a technológiával is magasabb szintű hangszóró hangerejét és összességében magasabb teljesítményt.

Paraméterek

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
151 mm Kész!
Mélység
315 mm Kész!
Tömeg
7,4 kg Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
151 mm Kész!
Mélység
315 mm Kész!
Tömeg
7,4 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA YHT-1810 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA YHT-1810 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA YHT-1810 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA YHT-1810 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA YHT-1810 schwarz.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ