Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

YAMAHA YHT-1840 fekete

Termékkatalógus
YAMAHA YHT-1840 fekete
5 1 értékelés
Szett - erősítő HTR 2071 + hangszóró 5.1 NS-P40, 5x 100W, FM / AM tuner, RDS, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS-HD, 192 kHz / 24-bites Burr Brown D / A, 4K video támogatás, 4K upscaling, HDMI (4 bemenet / 1 kimenet)
Kód:  YM615j5 Termékszám:  AYHT1840BL Gyártó honlapja:

YAMAHA YHT-1840 fekete

Film- és zene rajongók figyelem! Értékelni fogjátok az AV erősítőt, az öt csatornás hangszórót Dolby Digital Plus, True HDt valamint DTS-HD dekóderrel. További nagy előnye az integrált Compressed Music Enhancer technológia, amelynek köszönhetően élvezettel hallgathatod a tömörített zenei formátumokat is 192 kHz / 24 bit stúdió minőségben. A Yamaha HTR-1840 rendszerrel a képminőség is javítható. A 4K / 60 képkocka per sec támogatása mellett fontos részlet, hogy a 4K felskálázásnak köszönhetően átalakítja a felbontást egy magasabb értékre. A 4K tartalom lejátszása közben az AV erősítő a HDR technológiáját tökéletesen kihasználja, amelynek hála részletesebb képet biztosít a világos és sötét részeken.

YAMAHA YHT-1840 főbb jellemzői

  • Öt csatornás surround hangzás (5 × 100 W)
  • Compressed Music Enhancer - stúdió minőségű hang a tömörített formátumoknál
  • 4K felskálázás
  • Virtual CINEMA DSP támogatás
  • Beépített FM / AM tuner
  • 5x HDMI (4x bemenet, 1x kimenet)
  • ECO mód - 20% -kal csökkentett fogyasztás
  • Automatikus kikapcsolás
  • Ideális rádió, CD hallgatásához, tévé vagy saját filmgyűjtemény nézéséhez

Surround hangszóró dekóderrel

Diszkrét erősítő biztosítja a kiváló hangzást a Dolby Digital, a Dolby Digital Plus és a CINEMA DSP  surround sound dekóderekkel. A Virtual CINEMA DSP használatával biztosíthatod a surround hangzást csak magából az első hangszórókból is. Miközben rádiót hallgatsz (Yamaha HTR-2071, amely FM / AM tunerrel rendelkezik) az RDS funkciónak köszönhetően további információkat kapsz a rádiócsatornáról és annak programjairól. Ami a rendszer energiafelhasználását illeti, rendelkezik ECO móddal is - ilyenkor 20% -kal kevesebb energiát fogyaszt. A fogyasztás minimalizálását kiegészítendő, az automatikus kikapcsolás funkciónak köszönheteőn, amelyet inaktivitást követően 20 perctől 12 óra időintervallumig állíthatsz be, még energiatakarékosabban működtethető a rendszer.

Hangszórók kiváló hangzással és modern design-nal

Az AV erősítő öt csatornás NS-P40 hangszórójával, amely támogatja a surround hangzást, megváltozik a filmnézés és a zenehallgatás. A mélynyomó YST II technológiájának köszönhetően robusztus és tiszta basszust hallasz majd. A hangszórók az elegáns fekete desing-nak hála tökéletesen illenek a legtöbb modern televízióhoz. Helyezd el a nappalidban a földre vagy a könyvespolcra, de akár falra szerelhető.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA YHT-1840 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA YHT-1840 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA YHT-1840 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA YHT-1840 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA YHT-1840 schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ