Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Yeelight LED Ceiling Light (csillogó szürke)

Termékkatalógus
Yeelight LED Ceiling Light (csillogó szürke)
5 2 értékelés
LED lámpa - mennyezeti, 6500 K - 6500 K színhőmérséklet, 25000 óra üzemidő, műanyag, IP60, hangvezérlés, mobilalkalmazás, fény színének beállítása, színhőmérséklet beállítása, fényerő beállítása, nem szükséges bridge és szabályozhatóság,
Kód:  YeeLa22 Termékszám:  XD125-starry grey
Yeelight LED Ceiling Light (csillogó szürke) Megszűnt

Yeelight LED Ceiling Light (csillogó szürke)


Lámpa, amire vágysz

A Yeelight LED Ceiling Light mennyezeti lámpa formatervezéséért elnyerte a Reddot Award 2017 díjat. Ez nem egy közönséges lámpa, hanem egy intelligens eszköz, amely éjjel-nappal elkísér. Nappal teljes mértékben helyettesíti a természetes fényt, míg éjjel holdfény üzemmódban élvezheted a romantikus pillanatokat (legfeljebb 0,1 lumen fényerő). Ezenkívül a lámpatest 5 percen belül felszerelhető, és értékelni fogod IP60 védettségét is - a por és a rovarok behatolása ellen. A Yeelight LED Ceiling mennyezeti lámpa 15 m2-es helyiségekhez ideális.

A Yeelight LED Ceiling Light (csillogó szürke) mennyezeti lámpa legfőbb jellemzői

  • Kényelmes működtetés távirányítón vagy mobil alkalmazáson keresztül
  • A fény színhőmérséklete 2700-6 500 K között lehet
  • Porvédelem IP60
  • Gyors felszerelhetőség legfeljebb 5 perc alatt
  • Együttműködik az IFTTT-vel
  • WiFi + Bluetooth

Fényár, akár egy múzeumban

A Yeelight LED Ceiling Light lámpa összesen 240 Limited / OSRAM LED-del rendelkezik, amelyek színvisszaadási indexe (Ra) nagyobb, mint 95, ami azt jelenti, hogy a megvilágított tárgyak szinte ugyan olyan színűek, mint természetes napfényben.

Egyszerű felszerelés

Az innovatív gyorscsatlakozó modulnak köszönhetően a lámpa könnyen és gyorsan beilleszthető a tartóba. Nincs több gond az olyan tökéletlen rendszerekkel, mint a hagyományos lámpatestek, amelyek már a felszerelés  során megsérülhetnek. A Yeelight lámpa 5 percen belül felszerelhető.


Automatikus kikapcsolás

A MIJIA vagy a Yeelight App (iOS és Android esetében) alkalmazásokon keresztül csatlakoztathatod az intelligens Mi Band karkötőt a lámpához, és ha a karkötővel alszol, értékelni fogod a Yeelight azon funkcióját, amely automatikusan kikapcsolja a lámpát, amikor elalszol. Természetesen lehetőség van a lámpa mobilalkalmazás segítségével való irányítására  - különféle világítási módokat állíthatsz be, elmentheted kedvenc világítási beállításait és még sok minden mást. Mindez egyetlen érintéssel a mobiltelefon képernyőjén.

Akár 25 000 óra élettartam

Az alumínium hátlap, a rézérintkezők, a 450 alkatrész és a 96 munkafolyamat garantálja a rendkívül hosszú élettartamot, amelyet egy átgondolt LED-es hűtőrendszer is támogat.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Yeelight LED Ceiling Light (csillogó szürke)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yeelight LED Ceiling Light (starry grey). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Yeelight LED Ceiling Light (starry grey). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Yeelight LED Ceiling Light (starry grey) Deckenleuchte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Yeelight LED Ceiling Light (starry grey) Deckenleuchte.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ