A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

Yenkee YBT 0720BK Bubble 7" fekete tok

Termékkatalógus
Yenkee YBT 0720BK Bubble 7" fekete tok
4,3 4 értékelés
Tablet tok - univerzális, zárható
Kód:  YEE015b Termékszám:  YBT 0720BK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Yenkee YBT 0720BK Bubble 7" fekete tok

Ismered azt az érzést, ami elfog, amikor ránézel olyan elektronikai berendezésekre, amelyek évek múltán is hibátlanul működnek és jól is néznek ki? Ez pontosan az az érzés, amit a Yenkee YBT 0720BK Bubble nyújtani tud. A külső, megerősített habszivacs párna védi a tabletet áramütés, por és piszok ellen a stílus megőrzésével, ugyanis nem növeli a készülék méretét és vonzó megjelenését sem csökkenti.

Tartók a házon belül használják a horgonyt tablet méretig 7 ", hogy amikor behelyezi a készüléket beléjük, nyitás közben gyakorlatilag nincs esély arra, hogy véletlenül leesik.Gyors hozzáférés a tablettát dupla cipzárral, amely el van látva a könnyebb kezelhetőség gumírozott lovasok. A fekete változat a ház Yenkee YBT 0920RD Bubble védelmére és tökéletesen vezeti nemcsak a tökéletes megjelenés az eszközön. Lesz saját karaktert, és elegáns megjelenés, ha nem igazán állni ruhák elemekkel piros, fekete és fehér tablettákat gyakran végeznek ki zsák mellett retikülig vagy laptop táska.

Műszaki adatok:

Külső anyag:
Szövet / Hab

Bélés:
bársony

Méretek:
140 x 220 mm

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Tok típusa
Zárható tok Kész!
Használat
Mindennapi Kész!
Tablet max. nagyság
7" Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Típus és anyag

Tok típusa
Zárható tok Kész!
Használat
Mindennapi Kész!

Méretek

Tablet max. nagyság
7" Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Yenkee YBT 0720BK Bubble 7" fekete tok Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yenkee YBT 0720BK Bubble 7" černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Yenkee YBT 0720BK Bubble 7 "čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Yenkee YBT 0720BK Bubble 7" schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Yenkee YBT 0720BK Bubble 7" schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ