Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Yenkee YHP 15BTGY szürke/sárga

Termékkatalógus
Yenkee YHP 15BTGY szürke/sárga
4,8 5 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - ultra vékony, összecsukható, handsfree, Bluetooth 4.0 + EDR (hatótávolság: 10 m), érintéses vezérlés, 20-20 000 Hz, 95 dB érzékenység, 32 Ohm impedancia, 50mW teljesítmény, újrahívás, AUX bemenet, 300mAh akkumulátor
Kód:  YEE025b Termékszám:  YHP 15BTGY Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Yenkee YHP 15BTGY szürke/sárga

Szeretnéd hallgatni a kedvenc zenéid mindenféle egyéb tevékenység során is? Nem szeretnéd, hogy a kábel korlátozzon ebben? Téged is ki szokott hozni a sodrodból az összegabalyodott kábel? Hát akkor a megoldás nagyon is egyszerű: vezeték nélküli fejhallgató, amely által végre megtapasztalhatod, hogy mi is a szabadság, és még handsfreeként is használható.

Legfontosabb jellemzők

  • Ultra vékony és könnyű, összecsukható konstrukció
  • Érintéses vezérlés és handsfree funkció
  • Bluetooth 4.0 EDR támogatás
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő
  • Elegáns design

Minőségi hang, magasfokú kényelem

Ez a vezeték nélküli fejhallgató gondoskodik arról, hogy már csak a legjobb zenei élményekben lehessen részed. Frekvencia-tartománya 20-20 000 Hz, impedanciája 32 Ohm, érzékenysége 95 dB, a kimeneti teljesítménye pedig 50 mW. Ezeket a nagyszerű paramétereket még kiegészíti a Bluetooth 4.0 EDR. A vezetéknélküli adatátvitel hatótávolsága 10 m, így aztán szabadon mozoghatsz fel-alá a lakásban, vagy éppen a kertben. Semmi sem fog többé korlátozni, szabad leszel, mint egy madár.

Kiváló az akkumulátor-élettartam, elegáns design

A vezeték nélküli Bluetooth általi adatátvitelt a beépített 300 mAh akkumulátor biztosítja. Üzemideje hangalapú kommunikáció során 8-10 óra, miközben hasonló eredmények érhetők el zenehallgatás során is, ha a hangerő 2/3-án hallgatod azt. Ehhez a vezeték nélküli fejhallgatóhoz egyszerre akár két okostelefont is rácsatlakoztathatsz. Biztos megörülsz majd a visszahívás funkciónak is. Az érintéses vezérlésnek köszönhetően igen könnyedén állítható a hangerő, vagy váltható a következő zeneszámra. Ha pedig épp nem szeretnéd vezeték nélkül használni, akkor egy külső AUX kimenet is a rendelkezésedre áll. Mindez pedig egy ultra könnyű összecsukható házban. 

Műszaki adatok:

Hatótávolság
<10 m

Akkumulátor kapacitás
300 mAh

Üzemidő
8-10 óra

Zenelejátszási idő Bluetooth-tal
8-10 óra (maximum hangerő 2/3-án)

Töltési idő
2 óra

Kimeneti teljesítmény
50 mW

 

Paraméterek

Szín
Szürke Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Yenkee YHP 15BTGY szürke/sárga Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yenkee YHP 15BTGY šedo/žlutá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Yenkee YHP 15BTGY šedo/žltá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Yenkee YHP 15BTGY šedo/žlutá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Yenkee YHP 15BTGY šedo/žlutá.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ