30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Yurbuds Leap Wireless Fekete

Termékkatalógus
Yurbuds Leap Wireless Fekete
4,0 3 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - 15 mm-es hangszórók, 20Hz-20kHz, FLEXSOFT, verejtékálló, Twistlock, akár 6 órányi zenehallgatás vagy telefonálás
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  JJ093z Termékszám:  6925281905995 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Yurbuds Leap Wireless Fekete

Az aktív életmód és a maximális kényelem szerelmese vagy, aki épp fejhallgatót keres egyedülálló hangzással? A Yurbuds Leap Wireless a szilikonból készült, puha FlexSoft technológiának köszönhetően komfortos és a vízcseppeket is jól bírja. Ez a praktikus sport-fülhallgató a 15 milliméteres hangszóróknak hála, széles spektrumban biztosítja a remek hangzást. A 20 Hz és 20 kHz közötti frekvenciatartomány pedig garantálja a lenyűgöző mély és magas hangokat. Sőt, a fejhallgató ellenáll a verejtéknek, az esőnek és a ráfröccsenő víznek is.

Páratlan hangzás, út közben

Miért hallgatná kedvenc zeneszámait egyedülálló minőségben kizárólag a lakásában? Élvezze a kiváló hangzást sport vagy bármely más testmozgás közben is. A Yurbuds fülhallgatók a világhírű JBL mérnökeinek szakértelmére és tudására építve garantálják a tökéletes zenehallgatás élményét.

Szabadság bárhol, bármikor

Élvezze a vezeték nélküli technológia nyújtotta szabadságot sport közben. Ne zavartassa magát munkahelyén és a pályán sem. Használja a fülhallgatót kihangosítóként, esetleg az okostelefonjához vagy tabletéhez. A beépített, érzékeny mikrofont, valamint a hangerő és a hívásfogadás gombokat pedig a kábelen találja.

Tartós kábel

A fülhallgató kábele ellenálló zsinórból készült, amely megóvja azt a különféle sérülésektől. A zsinórozás ráadásul az összegubancolódástól is véd, legyen bármi is az Ön táskájában.

Komfort és elégedettség mindenekfelett

A fülhallgató ergonomikus kialakítású, így hosszabb használat esetén is kényelmes marad. A FlexSoft füldugók ráadásul kifejezetten puhák is. Rugalmas szilikonból készültek, amelyet elsősorban orvosi eszközöknél használnak. A kifinomult TwistLock rendszernek köszönhetően a Yourbuds fejhallgatók profi és szabadidős sportolók számára is kiváló. Tegye fel, forgassa el és élvezze a mozgást anélkül, hogy a fejhallgató kiesne a füléből.

A fejhallgató okostelefonokkal, tabletekkel, számítógépekkel és más, vezeték nélküli Bluetooth technológiát használó eszközökkel is kompatibilis. Sőt, az akkumulátor akár 6 órányi zenehallgatást is lehetővé tesz.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Yurbuds Leap Wireless Fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yurbuds Leap Wireless černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Yurbuds Leap Wireless čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YURBUDS Leap Wireless Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YURBUDS Leap Wireless Schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ