30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Yurbuds Vezeték nélküli szabadság Fekete

Termékkatalógus
Yurbuds Vezeték nélküli szabadság Fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató 15 mm-es dinamikus meghajtó, 20Hz-20kHz, FLEXSOFT, ellenáll a verejték, Twistlock, akár 6 órányi zenehallgatás vagy telefonon
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  JJ093y5 Termékszám:  6925281906008 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Yurbuds Vezeték nélküli szabadság Fekete

Keresi a fejhallgató kiváló minőségű hangot az aktív életmód és a maximális kényelem? A modell Yurbuds Vezeték nélküli szabadság értékelik nagyon kényelmes kivitelben FlexSoft puha orvosi szilikonból, biztonságos illeszkedést Twistlock megakadályozzák alá. Praktikus sport fejhallgató horoggal fül mögötti is kiváló hangzás az egész frekvencia spektrumot a magas minőségű átalakítót egy 15 mm átmérőjű. Normál frekvenciatartománya 20 Hz és 20 kHz biztosítja a jó hallgatási alacsony és magas hangok. Fejhallgató is ellenálló a verejtékkel, az eső és a fröccsenő víz és természetesen népszerű a kiváló hangzás.

Prémium hangzás

Miért korlátozza magát, hogy csak hallgatja a minőséget a kényelmes otthon egy minőségi hangrendszer? Élvezze a sport és a mindennapi tevékenységeket kiváló hangminőséget. Yurbuds fülhallgató köszönhetően a tapasztalat és a technológiai szakemberek neves márka JBL garancia az első osztályú hallgat bárhol.

Szabad mozgás bármely tevékenység;

Kényeztesse magát egy nagy szabadságot a sport leválás a vezetékeket. Ne zavarják a munkahelyen vagy sportolás közben. Használja a fejhallgatót, mint egy kihangosító, amely biztosítja a képesség, hogy kommunikálni okostelefonon vagy tablet adott esetben. Integrált érzékeny mikrofonnal és lejátszási vezérlők, és felhívja a kábelt.

tartós kábellel

A kábel fel van szerelve egy tartós zsinór, ami növeli annak szembeni ellenállást a mechanikai sérülésektől. Zsinór gubancolódik, és hála a fejhallgató sokkal könnyebben hordozható, akár bárhol, például a munkában táskát vagy táska.

Nagy kényelem és az elégedettség

Fejhallgató ergonomikus megelőzésére terhelés a fül területén és elérni a tartós kényelem használat közben. Koncovky do uší s technologií FlexSoft jsou velmi měkké a pohodlné. Anyaguk rugalmas szilikon, amelyet elsősorban az orvosi iparban. Egy bonyolult rendszer szerelési Twistlock Yourbuds fejhallgató a tökéletes tartozékot, és alkalmi profi sportoló. Stačí je zasunout, pootočit a můžete si užívat pohyb bez rizika vypadnutí sluchátek z ucha.

Fejhallgató kompatibilis okostelefonok, tabletta, számítógépek és audio eszközök a Bluetooth vezeték nélküli kapcsolaton keresztül. Baterie nabízí uživateli až 6 a více hodin kvalitního poslechu.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Yurbuds Vezeték nélküli szabadság Fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yurbuds Liberty Wireless černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Yurbuds Liberty Wireless čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YURBUDS Liberty Wireless Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YURBUDS Liberty Wireless Schwarz.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ