Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Z-Wave Smart Home USB Stick, My Cloud WD NAS részére

Termékkatalógus
Z-Wave Smart Home USB Stick, My Cloud WD NAS részére
USB Adapter - Z-Wave eszközök irányítása My Cloud™ segítségével, Expert Series EX2, EX4, EX2100, EX4100, Business Series DL2100, DL4100, MyCloud Mirror
Kód:  ZW500a Termékszám:  ZMEEUZBWD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Z-Wave Smart Home USB Stick, My Cloud WD NAS részére Megszűnt

Z-Wave Smart Home USB Stick, My Cloud WD NAS részére

A miniatűr, USB csatlakozással ellátott Z-Wave Smart Home USB Stick intelligens otthonkezelő központtá változtatja a WD My Cloud NAS-t. Hála ennek a készüléknek, Ön képes lesz csupán az okostelefonja segítségével felkapcsolni a helyiségekben a villanyt, leengedni a redőnyöket, továbbá, számos egyéb eszközt is irányíthat. A mobilalkalmazáson kívül a rendszer támogatja a webes böngészőket is, vagyis Ön a világ másik feléről is kényelmesen vezérelhet mindent.

Legfontosabb jellemzői

  • Vezérelje a világítást, a redőnyöket és még sok minden mást az okostelefonja (tabletje vagy Pc-je) segítségével
  • Mobilalkalmazással és a webes böngészőből is működik
  • Egyszerűen, önállóan konfigurálható

Automatizálja a háztartást

Az adapter a vezeték nélküli Z-Wave technológiát használja, mely jelentős szerepet tölt be az internet világában (Internet of Things- IoT). Számos gyártó készülékét támogatja, miközben megőrzi egyszerű irányíthatóságát, ezért lehetséges csupán egyetlen központi egységgel összekötni a számos eszközt, és mobil eszközről, vagy PC-ről irányítani őket. Előnye, hogy jelentősen csökkenti a háztartás automatizálásával, és a lehetséges bővítéseivel járó költségeket.

A WD My Cloud hálózati meghajtó továbbítja a parancsokat minden Z-Wave vezeték nélküli kapcsolaton keresztül csatlakoztatott eszközhöz. Ugyanakkor képes az eszközöktől információt fogadni. Ezek közé tartoznak: az érzékelők segítségével mérhető értékek (hőmérséklet, páratartalom, a fény erőssége, CO2), az akkumulátor töltési szintje, és így tovább. Még ha távol is van otthonától, mindig tudni fogja, hogy történik-e valami. Ha igen, akkor a készülék automatikusan értesíti Önt, és akkor is beengedheti a vendégét, ha épp máshol tartózkodik.

Rendkívül praktikus, hogy a Z-Wave rendszer automatikusan felismeri az Ön helyzetét, így felkapcsolja a villanyt, elindítja a fűtést, a megfelelő helyzetbe állítja a redőnyöket, és még sok mást is képes elvégezni. Ha elhagyja otthonát, kikapcsolja a világítást, aktiválja a riasztót, csökkenti a hőmérsékletet, de elvégez bármilyen tevékenységet, amit Ön meghagy neki. Egyszerű és okos – időt, fáradtságot és pénzt takarít meg.

Hogyan kezdje?

  1. Csatlakoztassa az USB csatlakozót a My Cloud eszközhöz
  2. A My Cloud Mirror felületén végezze el az iniciálást
  3. Indítsa el a Z-Way alkalmazást
  4. Állítsa be az egyes helyiségekre vonatkozó beállításokat

A Z-Wave USB Smart Home USB Stick eszköz a következő My Cloud modellekkel kompatibilis:

  • My Cloud Expert Series: EX2, EX4, EX2100, EX4100
  • My Cloud Business Series: DL2100, DL4100
  • My Cloud Mirror
 

Paraméterek

Protokol
Z-Wave Kész!
Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Smart-Home Kész!
Rendeltetés
Központi egység Kész!

Csatlakoztatás

Protokol
Z-Wave Kész!

Használat

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Smart-Home Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Központi egység Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Z-Wave Smart Home USB Stick, My Cloud WD NAS részére Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Z-Wave Smart Home USB Stick pro My Cloud WD NASy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Z-Wave Smart Home USB Stick pre My Cloud WD NASy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Z-Wave Smart Home USB Stick pro My Cloud WD NASy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Z-Wave Smart Home USB Stick pro My Cloud WD NASy.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ