Shop roku 30 dnů na vrácení

Z170 ASROCK Fatal1ty GAMING K6

Termékkatalógus
Z170 ASROCK Fatal1ty GAMING K6
Alaplap Intel Z170, 3x PCIe x16 DDR4 3600, RAID SATA III, USB 3.1, GLAN, DVI, HDMI, DisplayPort, 7.1 csatornás HD audio, ATX, sc1151
Kód:  AS031d7k Termékszám:  Z170 GAMING K6 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Z170 ASROCK Fatal1ty GAMING K6

Építeni egy hatalmas játék számítógépet, hogy könnyen kezeli a legújabb címeket, hanem a professzionális grafikus programok és igényes multimédiás alkalmazások. Jelenleg a leginkább alkalmas az ilyen feladatok Intel hatodik generációs, egy sor Skylake. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki őket, jönnek ASRock cég kiváló játék alaplap Fatal1ty Z170 GAMING K6.

legfontosabb jellemzői

  • Alaplap rendkívül erős játék számítógépek
  • Úgy tervezték, hogy gyors, stabil és zavartalan működését a legigényesebb játékok
  • Támogatja a legújabb Intel processzorok Skylake
  • Felszerelt kikötők a leggyorsabb adatátvitelt
  • Adaptált kísérletezni tuningolás
  • Különleges játékfunkciókat kapsz egy él riválisai
  • Beépített stúdió minőségű hangkártya
  • Killer hálózati kártya LAN biztosítja a minimális késleltetést
  • Túlfeszültség védett és páratartalom

Alaplap a legerősebb számítógépek

Mivel az ASRock Fatal1ty Z170 GAMING K6 célja egy alaplap rendkívül erős ellátott számítógépek megfelelő technológiával. Amellett, hogy a Socket 1151 Intel Skylake is fel van szerelve négy memória-bővítőhely a legújabb DDR4 dolgozik a lenyűgöző sebesség akár 3600 MHz-es. Grafikus kártyákat ezután készített három PCIe 3.0 x16 slot. A villámgyors adatfolyamok mellett a hagyományos SATA csatlakozók és SATA Express és a régi kikötő Ultra M.2, a forgalom eléri a hihetetlen 32 Gb / s. 

Nem lehet messze perifériák, köszönhetően a beépített USB 3.1 portok az A és C Ahhoz, hogy még a hálózati kommunikáció a legmagasabb szinten, ez ??a tábla beépített prémium játék hálózati kártya Killer LAN. Ugyancsak között profi játékosok értékes képességükre, hogy minimalizálja látencia, például úgy, hogy intelligens fontossági sorrendbe minden egyes alkalmazás kapcsolódik a hálózathoz. Ha soha nem említettük nem volt elég, akkor belépett a mellékelt illesztőprogramok és alkalmazások a legapróbb részletekig kísérletet tuningolás az egész rendszert.

Tökéletes kezelhetőség, még a legapróbb részletek

ASRock Fatal1ty GAMING K6 Z170 épült prémium anyagok és alkatrészek, amelyek biztosítják a leghatékonyabb felhasználását teljesítmény mind a csatlakoztatott eszközöket. A figyelmet a részletekre kezdődik teljesítmény. Ez egy stabil és erőteljes energiaforrás, miközben minimalizálja az elektromos zaj és hő felhalmozódását. Mivel a számított extrém terhelés az egész rendszer, minden potenciálisan termikusan hangsúlyozta részei alaplemez hűtött hatékony passzív hűtőborda.

Nagyon praktikus hívják. I / O Armor ezért a hátsó csatlakozó blokk. Ez biztosítja a védelmet az elektrosztatikus károsodás és gondatlan kezelése. Hozzáteszi túlfeszültség-védelem, így a számítógép biztonságos lesz még vihar. Szintén egyedülálló Maga az épület PCB. Eltérően a hagyományos változatok is a belső struktúrát sokkal sűrűbb. Ezzel behatolni a nedvességet, amely egyébként korróziót okozhat, és kisebb hibák.

Egyedi játék jellemzői

Funkció gomb mester ad egy nagy előnye ellenfelek. Használja, meg kellett, hogy saját parancsikonokat és makrók, miközben lehetővé teszi, hogy dinamikusan változik a sebesség a kurzor mozgását. Ez az úgynevezett. Sniper Mode ideális közötti váltáskor közös nézetet és megközelítést alatt robbanások, ami jelentősen javítja lövés pontosságát. A játék egér, dugja be az USB-port speciális Fatal1ty egér port. Ez állíthatja az olvasási sebesség a kurzor között 125-1000 Hz-re. Rendszer válaszokat a parancsok ezért azonnal és anélkül, hogy a legkisebb késedelem.

Stúdió minőségű hang

Magas színvonalú és minőségű a beépített hangkártya. Ez büszkélkedhet egy fantasztikusan tiszta és igaz hang, ami annak köszönhető, hogy kiváló elektromágneses árnyékolás, és a kiváló és erősítőkkel. Csúcspontját jel-zaj arányt értéke 115 db és támogatása a fejhallgató impedanciája 600 Ohm biztosítja, hogy hallja, ha játszik még a legcsendesebb beszédek riválisok.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, Állapotjelző, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1150 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, USB-C Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, SATA Express port, Serial-ATA-III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Z170 ASROCK Fatal1ty GAMING K6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASROCK Z170 Fatal1ty GAMING K6. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASROCK Z170 Fatal1ty GAMING K6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Z170 ASROCK Fatal1ty GAMING K6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Z170 ASROCK Fatal1ty GAMING K6.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ