30 dnů na vrácení Shop roku

MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC

Termékkatalógus
MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC
Alaplap - Intel Z370, 1 x PCIe x 16, DDR4 4500+ (OC), 4 x SATA III M.2 1 x, 2 x USB 3.1 Gen 2, 4 x USB 3.1 Gen 1, 4 x USB 2.0, GLAN, WiFi, Bluetooth 4.2, Mini-ITX, RGB LED
Kód:  AA393f Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC

Készülj a küzdelemre ezzel gaming alaplappal, amelyet a világ egyik vezető számítástechnikai alkatrészeket gyártó vállalata fejlesztett ki. A testreszabhatóság és az exkluzív játék funkciók korlátlan lehetőségei egyértelműen tökéletes választássá teszik a terméket még az igényes játékosok számára is, akiknek kompakt miniITX méretre van szükségük. A 8. generációs processzorok számára létrehozott alaplap modern tartozékokkal és kiváló hűtéssel rendelkezik, a vízhűtést is beleértve.

Az MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC alaplap főbb jellemzői

  • Gaming alaplap Z370 lapkakészlet Coffee Lake processzorhoz
  • Modern, 8. generációs Intel processzor támogatás
  • Megbízható és nagyon hatékony hűtési rendszer
  •  VR és a 3D technológia támogatás
  • Mini-ITX formátum, 1151 foglalat
  • Telefonos alkalmazás által szabályozható háttérvilágítás
  • WiFi és Bluetooth csatlakozási modul
  • Kétcsatornás DDR4 memóriához
  • Intel Optane memória támogatás

Z370 MSI GAMING PRO CARBON AC tökéletesen érti a legújabb szoftver nyelvezetét

Kompakt méretei ellenére a  miniITX formátumú alaplap rengeteg helyet biztosít a nagyteljesítményű alkotórészeknek. A termék 1151 foglalatú, 8. generációs Intel Core Coffee Lake processzorral, a 4 500 MHz-es operációs rendszer számára két DDR4 slottal, és 32 GB tárhellyel büszkélkedhet. A gyors adatátvitelre csakis a legjobb alkotóelemek – USB 3.1, Ultra M.2 foglalat SSD-hez, és négy darab SATA III csatlakozó – áll rendelkezésre.

Merülj el az MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC alaplap világában

Az alaplap által biztosított hangzás a nagy teljesítményű alkotóelemeknek köszönhetően teljesen magával ragad a játék során. Az MSI Audio Boost prémium hangminőséget garantál. Játék közben tökéletes, hanghatásokkal teli hangélményben lehet részed. Az alaplap átlátszó gépházba is beszerelhető, ahol teljes mértékben kihasználhatod az állítható háttérvilágítás nyújtotta lehetőségeket. A Mystic Light technológia segítségével a számítógépedről, vagy akár az okostelefonodról is szabályozhatod a háttérvilágítást.

 

A MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC alaplap hűtési opciói

A MSI Z370I GAMING FOR CARBON AC alaplapot kifejezetten a nagy igényeket támasztó játékteljesítményt érdekében fejlesztették ki, hűtési rendszere pedig, amely a nagy teljesítmény szempontjából alapvető fontossággal bír, szintén megfelel a feltételeknek. Épp ezért az alaplap számos csatlakozóval lett ellátva a kiegészítő ventilátorok számára. A hűtési teljesítmény szabályozására is van lehetőség, a tüskesorok pedig automatikusan felismerik, hogy a ventilátorok PWM vagy DC módban működnek. Az alaplap támogatja a rendkívül népszerű AiO vízhűtési rendszert. A nagy kapacitású tárhely magas szintű telepítési biztonságot garantál, míg a vízpumpa számára Dedikált tüskesor 2 amp-vel bír.

Merülj el az MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC nyújtotta játékélményben

Az MSI és a vezető VR márkák együttműködésének köszönhetően a valóságot tükröző virtuális birodalom teljes jogú szoftverével gazdagodhatsz. Az alaplap támogatja az összes modern VR headsetet, a One Click to VR-nak hála pedig az összes alkotóelem csupán egyetlen kattintásra van. A TriDef VR technológia lehetővé teszi, hogy tökéletes 3D-s megjelenítésben játszhass a kedvenc játékaiddal. Az alaplap megvásárlásával továbbá az MSI három hónapos licenszt biztosít a VR technológiák teljes körű felhasználásához.

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z370 Kész!
Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z370 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C, Wifi kártya Kész!
Belső
Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Z370I GAMING PRO CARBON AC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI Z370I GAMING PRO CARBON AC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Z370I GAMING PRO CARBON AC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Z370I GAMING PRO CARBON AC.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ