Shop roku Shop roku

ZAGG invisibleSHIELD Apple iPad Mini 4

Termékkatalógus
ZAGG invisibleSHIELD Apple iPad Mini 4
Védőfólia - tablet képernyőhöz
Kód:  IN001q13e Termékszám:  ZGIM4OWS-F00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ZAGG invisibleSHIELD Apple iPad Mini 4

Eredeti invisibleSHIELD a legkeresettebb hagyományos védőfóliával. Mint bármely más filmes cégek ZAGG, a filmek által lefedett élettartam, csere, gyártják a fejlett technológiák és katonai fokozatú Nano-Memory, ami megfosztja a film-karcolásoktól. Egyedi szerelési rendszer biztosítja, hogy a fólia lesz, azonnal használatra kész az eszközön. 




Eredeti invisibleSHIELD filmek, ami az alapja az összes többi modell fejlesztett invisibleSHIELD készül egy szabadalmaztatott anyag, amely eredetileg az igényes igényeit az amerikai hadsereg. Hogy ez a film használják, hogy megvédje az érzékeny és drága penge helikopter pengék, amely arra szolgál, és tökéletesen megakadályozza által okozott károk por, kövek és különféle törmeléket. Ez érdekes, hogy invisibleSHIELD eredeti és tökéletesen teljesíti védő funkcióját, akkor is, ha csak 0,2 mm vékony.


Egy másik lenyűgöző jellemzője, hogy az invisibleSHIELD eredeti film érdekes, öngyógyító képességét. Kisebb karcolások, vágások és ťukance, amely exkluzív, szabadalmaztatott anyag gyógyítani magukat.

Ha a film invisibleSHIELD Eredeti elég jó helikopterek az amerikai hadsereg, minden bizonnyal egy nagy védelmet is az elektronikus eszközöket. Itt tökéletesen szolgál, hogy megvédje a kijelzőn, amennyiben megfelelő, ezek a hátsó rész. A készülék által védett film invisibleSHIELD Eredeti egyébként is jobban illenek a kezét, és a kemény felületeken, és ezáltal jobban védeni csúszás és esik a földre. Eredeti filmek invisibleSHIELD nagyon kellemes, puha tapintású. Próbálja láthatatlan védelmet nyújt a készüléknek, invisibleSHIELD eredeti tökéletes megoldás minden elektronikus eszközt. Tökéletes ár-minőség arány.


Extrák! Élettartam, csere!

Eredeti invisibleSHIELD egy nagyszerű védő és segítő, de még mindig lehet viselni, szennyezett vagy sérült. Európában is egyedülálló programot Nadoživotí, amely lehetővé teszi annak invisibleSHIELD védő film vásárolt berendezések csak egyszer. Miután invisibleSHIELD törli vagy sérült, mi segítünk ingyen (csak a postaköltséget) cserélje ki egy új darab. Az egyetlen dolog, amit igényel a te regisztrációját az oldalon bezobalu.eu programot Nadoživotí.


Műszaki adatok:

Úgy tervezték, hogy:
Apple iPad Mini 4 (a képernyő tabletta)

Paraméterek

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Operációs rendszer
iPadOS Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!

Software

Operációs rendszer
iPadOS Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ZAGG invisibleSHIELD Apple iPad Mini 4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZAGG InvisibleSHIELD Apple iPad Mini 4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZAGG InvisibleSHIELD Apple iPad Mini 4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZAGG InvisibleSHIELD Apple iPad Mini 4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZAGG InvisibleSHIELD Apple iPad Mini 4.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ