A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

ZAGG invisibleSHIELD 37 mm átmérőjű órákhoz

Termékkatalógus
ZAGG invisibleSHIELD 37 mm átmérőjű órákhoz
5 1 értékelés
Védőfólia - a kijelzőhöz
Kód:  IN009a1c Termékszám:  ZGGENWAT37S Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ZAGG invisibleSHIELD 37 mm átmérőjű órákhoz

Az InvisibleShield Original a legismertebb védőfólia. Mint minden más ZAGG fólia, ezek a fóliák is élethosszig tartó garanciával készültek. A katonai fokozatú fejlett Nano-Memory technológia segítségével gyártják, ami magától eltávolítja az apró karcolásokat. Egyedi szerelési rendszer biztosítja, hogy a fólia készen álljon az azonnali használatra.




Az invisibleSHIELD Original fólia, amely az összes többi invisibleSHIELD modell alapja, szabadalmaztatott anyagból készült, amelyet eredetileg az USA hadseregének igényeihez fejlesztettek ki. Ez a fólia védelmet nyújt a nagyon drága és érzékeny helikopter-propellerek számára azáltal, hogy megakadályozza a por, kövek és különböző egyéb törmelékek okozta károsodást. Lenyűgöző, hogy az invisibleSHIELD tökéletesen teljesíti védő funkcióját, annak ellenére, hogy csak 0,2 mm vékony.


Az InvisibleSHIELD fólia egy másik lenyűgöző jellemzője az öngyógyító képesség. A kisméretű karcolások, vágások az exkluzív szabadalmaztatott anyagnak köszönhetően maguktól "meggyógyulnak".

Ha az invisibleSHIELD fólia elég jó az amerikai hadsereg helikopterei számára, akkor minden bizonnyal nagyszerű védelmet nyújt az elektronikus készülékek számára is. Itt is tökéletesen szolgálnak, védik a kijelzőket, vagy akár a hátlapot is.  Ezenkívül az invisibleSHIELD Original jobban tapad a kezéhez és kemény felületekhez is, ezért jobban védve van a csúszás és a padlóra való leesés ellen. Az invisibleSHIELD Original nagyon kényelmes és puha tapintású, így tökéletes megoldás bármilyen elektronikus eszköz számára. Ideális ár / minőség arány a tökéletes képek kedvelői számára.


Extra! Egész élettartam garancia!

Az InvisibleSHIELD HD nagyszerű védőeszköz és segédeszköz, de még ez is elhasználódhat vagy károsodhat. Egyedülálló életciklus programot kínálunk, amely lehetővé teszi, hogy egy eszközhöz csak egyszer vásárolja meg az invisibleSHIELD-et. Ha az invisibleSHIELD-t eltörik vagy megsérül, ingyenesen (csak a postaköltség) kicseréljük. További információ: www.nadozivoti.cz. Az egyetlen dolog, amire szükségünk van, az Ön regisztrációja az élethosszig tartó programra a bezobalu.eu oldalon.


Műszaki adatok:

Az alábbihoz tervezve:
37 mm átmérőjű órákhoz

Paraméterek

Rendeltetés
Kijelzőre Kész!
Felület
Fényes Kész!
Csomag tartalma
Törlőkendő, Védőfólia folyadék Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Kijelzőre Kész!

Felület

Felület
Fényes Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Törlőkendő, Védőfólia folyadék Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ZAGG invisibleSHIELD 37 mm átmérőjű órákhoz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZAGG InvisibleSHIELD pro hodinky o průměru 37mm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZAGG InvisibleSHIELD pre hodinky s priemerom 37mm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZAGG invisibleSHIELD für Uhren mit einem Durchmesser von 37 mm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZAGG invisibleSHIELD für Uhren mit einem Durchmesser von 37 mm.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ