Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ZAGG invisibleSHIELD Samsung Galaxy S III (I9300) képernyővédő fólia

Termékkatalógus
ZAGG invisibleSHIELD Samsung Galaxy S III (I9300) képernyővédő fólia
4,1 12 értékelés
Védőfólia képernyővédő fólia, Samsung Galaxy S III mobiltelefonokra, átlátszó fólia, microkarcolások eltűntetése, katonai célokra is használják, helikoptereken is hazsnálják, az amerikai hadsereg használatában is jelen van.
Kód:  IN007g5 Termékszám:  ZGSAMGALS3EUS Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ZAGG invisibleSHIELD Samsung Galaxy S III (I9300) képernyővédő fólia Megszűnt

ZAGG invisibleSHIELD Samsung Galaxy S III (I9300) képernyővédő fólia

Az invisibleSHIELD Original Foil a legkeresettebb hagyományos védőfólia a piacon. Mint bármely más  ZAGG cég által gyártott fólia, ezek is teljes élettartam- és cseregaranciával készültek, és a fejlett technológiák és katonai fokozatú Nano-Memory volt segítséggel a gyártásban, amely meggátolja a karcolásokból keletkező károkat és eltűnteti a mikrokarcokat is a képernyőről. Az egyedi felhelyezési módszer biztosítja, hogy a fólia, azonnal használatra kész legyen az eszközön. 




Az invisibleSHIELD Original Foil képernyővédő fólia, alapja az összes többi modellnek, mert az invisibleSHIELD egy szabadalmaztatott anyagból készült, amely eredetileg az az amerikai hadsereg igényeit is kielégítette.  Ezt a fóliát használják, hogy megvédje az érzékeny és drága helikopter pengét, amely arra szolgál, és tökéletesen megakadályozza a por, a kövek és különféle törmeléket által okozott károkat.  Érdekes, hogy az invisibleSHIELD Original Foil  tökéletesen teljesíti védő funkcióját, akkor is, ha csak 0,2 mm vékony.


Egy másik lenyűgöző jellemzője, hogy az invisibleSHIELD eredeti képernyővédőfólia érdekes, öngyógyító képességekkel rendelkezik. Kisebb karcolások, vágások és sérülések, amely exkluzív, szabadalmaztatott anyagnak köszönhetően maguktól eltűnnek.

Ha az invisibleSHIELD Original Foil fólia elég jó a helikopterekre az amerikai hadseregnek, minden bizonnyal egy rendkívül magas szintű védelmet nyújt majd az elektronikus eszközöknek is. Az eszközökön tökéletesen szolgál, hogy megvédje a kijelzőt, és amennyiben megfelelő, ezeknek a hátsó részét is. A készülék védetté válnak az invisibleSHIELD Original Foil képernyővédő fóliától, de egyébként is jobban illenek a kézbe, és a kemény felületeken is könnyebben megállnak,  ezáltal jobban védenek a csúszástól és  a földre eséstől.  Az invisibleSHIELD fóliák nagyon kellemes, puha tapintásúak. Próbálnak láthatatlan védelmet nyújtani a készüléknek, az invisibleSHIELD fólia tökéletes megoldás minden elektronikus eszköznek. Rendkívül tökéletes ár-érték arány.


Extrák!Élettartamgarancia,ingyenes csere!

Az eredeti invisibleSHIELD egy nagyszerű védőfólia és segítő, de van hogy megviselt vagy sérült lesz.. Európában is egyedülálló programot indítunk, amely lehetővé teszi, hogy az invisibleSHIELD képernyővédőfóliát csak egyszer kelljen megvásárolnia. Miután az invisibleSHIELD megsérül vagy megtörik, mi teljesen ingyen (csak a postaköltséget kell állnia) kicseréljük egy új darabra. Az egyetlen dolog, amit a program igényel, az a te regisztrációd a bezobalu.eu oldalon. A regisztáció után már részt is vehetsz az élethosszig tartó programban.


Műszaki adatok:

Úgy tervezték, hogy:
Samsung Galaxy S III (I9300) (a kijelzőn okostelefon)

Paraméterek

Rendeltetés
Kijelzőre Kész!
Felület
Fényes Kész!
Csomag tartalma
Törlőkendő, Védőfólia folyadék Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Kijelzőre Kész!

Felület

Felület
Fényes Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Törlőkendő, Védőfólia folyadék Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ZAGG invisibleSHIELD Samsung Galaxy S III (I9300) képernyővédő fólia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZAGG InvisibleSHIELD Samsung Galaxy S III (i9300). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZAGG InvisibleSHIELD Samsung Galaxy S III (i9300). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZAGG invisibleSHIELD Samsung Galaxy S III (I9300). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZAGG invisibleSHIELD Samsung Galaxy S III (I9300).
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ