AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

ZAK összenyomható palack 810 ml, zöld / fehér

Termékkatalógus
ZAK összenyomható palack 810 ml, zöld / fehér

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ZAK összenyomható palack 810 ml, zöld / fehér

A ZAK termékek jellemzője az erőteljes szín, mely biztosan megragadja majd a figyelmét. A ZAK megpróbál egy kis szórakozást csempészni minden háztartásba. Követsd a legújabb trendet és vidd magaddal a közkedvelt kiegészítőt. A zöld , összenyomható ZAK palack alkalmas utazásokhoz, továbbá rendelkezik egy tartófüllel is mely lehetővé teszi , hogy bárhová felakaszthassuk. Az űrtartalma 810ml .

Az összenyomható ZAK palack főbb jellemzői

  • alkalmas hosszú utazásokhoz
  • A kiváló minőségű anyagokból készült
  • tartófül
  • 810 ml űrtartalom
  • kellemes zöld design
  • mosógatógépben tisztítható
  • környezetbarát

Az összenyomható ZAK palack alkalmas utazásokhoz

Az összenyomható ZAK palack gondosan kialakított, mely biztosítja kényelmes fogását ezzel megágotlva, hogy kicsússzon  kezeiből.  Zöld palack rendelkezik egy igen praktikus tartófüllel is. A kulacs karbantartása roppant egyszerű. A belső tér kiváló minőségű anyagokból készült, könnyen mosható. Gyakorlatilag nem igényel különös figyelmet, mint a szokásos edények,a mosogatógépben könnyedén mosható .

Környezetbarát

Az összenyomható ZAK palack legnagyobb előnye a tény, hogy olyan palackra tehet szert mely megfelel minden igényének és ára kedvező. A ZAK termékek jelentős mennyiségű teszten esnek túl, annak érdekében, hogy a legjobb minőséget biztosítsák és még a gyermekek egészségére is hangsúlyt fektessenek.  - a palack BPA mentes. A ZAK nagyon is elkötelezett a környezet védelme érdekében, még a jogszabályi előírásokat is túlszárnyalva. Teljesen biztos lehet benne, hogy a ZAK palack megvásárlásával nem fogja szennyezni a környezetet.

Paraméterek

Űrtartalom
0,81 l Kész!
Tulajdonságok
BPA-mentes Kész!
Szín
Zöld Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
0,81 l Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
BPA-mentes Kész!

Szín

Szín
Zöld Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ZAK összenyomható palack 810 ml, zöld / fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZAK Láhev stlačitelná 810ml, zelená/bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZAK Fľaša stlačitelná 810 ml, zelená/biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZAK Flasche zusammenpressbar 810 ml, grün-weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZAK Flasche zusammenpressbar 810 ml, grün-weiß.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ