Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Zalman H1

Termékkatalógus
Zalman H1
5 4 értékelés
Számítógépház Nagy torony, ATX, 3x 5,25 ", 7x 3,5" / 2,5 "átlátszó oldala, 1x 200 mm-es ventilátor 120 mm-es ventilátor 3x, sebesség szabályzó, AHV hűtőrendszer, áram nélkül, fekete
Kód:  CA069d8c Termékszám:  H1

Zalman H1

Computer Case Zalman H1 nagy torony kész tárolási teljesítményt alkatrészeket. A kabinet már első látásra bordázat a tetején. Ez annak köszönhető, hogy a bordázat technológiát AHV hűtőrendszer. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy konfigurálja a PC hőmérséklet, ami elfogadható, míg ő biztosítja az optimális zajszintet. Azonban, amikor a hőmérséklet emelkedni kezd, a bordázat nyitottabb, hogy jobban szellőzik. Majd visszatér eredeti helyzetébe.

Zalman H1 midi torony teszi kötődés 5 rajongók, melyek közül 4 azonnal helyezzük ügyben.Az innovatív hűtési rendszer Zalman is biztosítja, hogy a felmelegített levegő a merevlemezek fújt mindkét oldalán, amely amellett, hogy hatékony csökkentését hőmérséklet csökkenti a fenntartási fűtés a belsejében a szekrény.

A felső oldalon a ház, lásd helyzetben két 120 mm-es ventilátor, alatt található a bordák. Előtte egy másik rajongó van ellátva LED-ek. Fény azt a következtetést lehet látható kívülről a szekrény. Efektnímu kialakítás is segít mérni az oldallap akril ablak, amely lehetővé teszi, hogy megcsodálják a szerelt alkatrészek egy teljesen fekete belső. Externě vyvedené konektory na horní straně zahrnují hned čtveřici portů specifikace USB, z nichž 2 jsou v moderní verzi 3.0. Van egy csatlakozó, mikrofon és fejhallgató, hálózati és reset gomb, a vezérlőpanel ventilátor.

Pozice pro zdroj je umístěna ve spodní části skříně a opatřena vyjímatelným prachovým filtrem. A szekrény is található egy bonyolult rendszer kábelezés, ami tovább javítja a levegő áramlását a belső rész. Merevlemez öblök elforgatjuk úgy, hogy a maximum, amit egyszerűsítve a telepítést. A telepítés további édesíti kivehető fiókok gumi rezgéscsillapító tartók. A csomag is csökkentheti a telepítés egy modern szilárdtest-meghajtót.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Zalman H1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zalman H1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zalman H1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zalman H1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zalman H1.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ