30 dnů na vrácení Shop roku

Zalman ZM-SHE350

Termékkatalógus
Zalman ZM-SHE350
4,7 3 értékelés
Külső merevlemez ház - SATA 2.5" HDD merevlemez ház, biztonsági, gombos billentyűzet, USB 3.0, fekete
Kód:  CA057fa Termékszám:  ZM-SHE350

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Zalman ZM-SHE350

A Zalman ZM-SHE350 egy külső merevlemez ház 2.5" SATA meghajtókhoz, amely fejlett biztonsági funkciókkal és billentyűzettel rendelkezik. Legnagyobb előnye a konkurens termékekkel szemben, hogy a merevlemez adatait magas szintű AES XTS 256 bites algoritmus védi. Ilyen komoly algoritmust használ az amerikai kormány is, hogy titkosítsa adatait. A külső merevlemez ház megjelenése is érdekes, felületét elsősorban a 12 gombos billentyűzet uralja.

Legfontosabb jellemzői

  • 2.5" (SATA III) meghajtókhoz tervezték
  • Billentyűzet 12 gombbal
  • 5 LED indikátor
  • 256 bites AES XTS titkosító algoritmus
  • 4-8 számjegyű kód választható
  • USB 3.0 kimenet
  • Méretek: 78 × 135 × 16 mm
  • Tömeg: 75 g
  • Kábel és védőtok

Maximális biztonság

Válasszon egy 4-8 számjegyű PIN-kódot. Több mint tízmillió szám kombinációjából választhat. Az új jelszó megadása, PIN módosítás vagy a meghajtó zárjának feloldása közben öt LED indikátor segít. Még ha a merevlemez el is veszik, vagy valaki ellopja, akkor is biztos lehet benne, hogy az adatai soha nem kerülnek illetéktelen kezekbe. A Zalman ZM-SHE350 külső merevlemez ház titkosítja a meghajtó adatait, így azok olvashatatlanok lesznek még akkor is, ha a meghajtót egy másik házba helyezik.

Ha a külső merevlemez ház fizikailag megsérül, még mindig marad egy mód az adatok megmentésére. Meg kell adni a termék gyártási számát és a helyes jelszót. Ha a felhasználó elfelejti a jelszavát, akkor az adatok kinyerése lehetetlenné válik.

USB 3.0 csatlakozó

Az USB 3.0 csatlakozó gyors adatátvitelt tesz lehetővé. A régebbi USB 2.0-ás verziónál 10-szer nagyobb sebességre képes. Természetesen kompatibilis az USB 2.0-val. A csomagolás tartalmaz egy kiváló minőségű USB 3.0 kábelt és egy védőtokot is. Tehát, ha szeretné adatait biztonságban tudni és megelőzni, hogy mások hozzáférjenek, válassza ezt az egyedülálló Zalman külső merevlemez házat.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Zalman ZM-SHE350 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zalman ZM-SHE350. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zalman ZM-SHE350. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zalman ZM-SHE350. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zalman ZM-SHE350.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ