A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

ZCS

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Zucchetti Centro Sistemi

ZCS: Technológiailag fejlett robotfűnyírók a tökéletes kertbe

A Zucchetti Centro Sistemi olasz vállalat világelső a robotika és automatizálás területén. TECHline robotfűnyírói, amelyek húsz év piaci fejlesztésen mentek keresztül, kielégítik mindazok igényeit, akik professzionális megközelítést, innovatív technológiát és a környezet tiszteletben tartását keresik. A kínálatban megtalálhatóak a félautomata vezeték nélküli és teljesen automata fűnyírók, amelyek akár 20 000 m²-es gyepfelületre is alkalmasak. Több tucat modell közül választhatsz, így megtalálhatod az igényeidnek és szükségleteidnek megfelelő gépet.

ZCS TECH L6

ZCS TECH L6 - azonnal munkára fogható

A ZCS TECH L6 modellnél nincs szükség vezetékre. Ennek oka, hogy a fűnyíró egy fejlett ZGS érzékelővel van felszerelve, amely további tartozékok nélkül, egyszerűen érzékeli a kaszálandó terület határait. Nem is igényel kezdeti rendszer telepítést. Csak csomagold ki a vásárlás után, és fogd munkára. Kompaktsága lehetővé teszi, hogy szűk helyeken is könnyen manőverezzen. Akár 400 m²-es területeket is képes lekaszálni, és akár 50%-os lejtésű tereppel is megbirkózik. A TECH L6 egyszerűen kezelhető a mobilalkalmazás segítségével.

ZCS TECH D1 - ideális segítő a kiskertekbe

A TECH D1 modell a legragyogóbb elképzeléseket valósítja meg. Ez egy egyszerű robotfűnyíró, amely az összes szükséges technológiát magába foglalja mindössze 42 cm-es konstrukcióba zárva, alig több mint 4 kg tömeggel. Hordozható, csendes működése és futurisztikus kialakítása optimális a kisebb kertek tökéletes kaszálásához. A TECH D1 szénmentes motorral, Li-lon akkumulátorral és 15 cm-es pengével van felszerelve. A legújabb processzornak köszönhetően akár 4 különálló területet is le tud nyírni.

ZCS TECH D1
ZCS NEXTTECH LX4

ZCS NEXTTECH LX4 - új generáció, 6 év garancia

A NEXTTECH LX4 rugalmas, mégis robusztus és biztonságos kialakítása lehetővé teszi, hogy három különböző tápegység között váltogathass. A robot így a Medium, a Premium és Extra Premium tápegységek használatával kis és közepes méretű kertekben egyaránt alkalmas a fűnyírásra. Említést érdemelnek még a gumiprofilos kerekek, a puha ütközők vagy az öntisztító funkció. A Bluetooth lehetővé teszi a csatlakozást egy mobilalkalmazáshoz. A ZCS NEXTTECH LX4 gépre 6 év garanciát biztosítunk.

4 termék
TECHline NEXTTECH DX2 - Robotfűnyíró
Ingyenes
szállítás boltjainkba
TECHline NEXTTECH DX2
Robotfűnyíró - 1 akkumulátor, 2,5 Ah akkumulátor-kapacitás, 120 perc üzemidő, 18 cm munkaszélesség, pinem védelem és emelésgátló érzékelő
Leárazás -6 %
581 990 Ft 620 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: VGAZD556
TECHline TECH L6 (7.5) - 400 m - Robotfűnyíró
Ingyenes
szállítás boltjainkba
TECHline TECH L6 (7.5) - 400 m
Robotfűnyíró - 1 akkumulátor, 120 perc üzemidő, 25 cm munkaszélesség, emelésgátló érzékelő és dőlésérzékelő
Leárazás -6 %
655 790 Ft 699 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VGAZD555
TECHline NEXTTECH LX2 - Robotfűnyíró Ingyenes
szállítás boltjainkba
TECHline NEXTTECH LX2
Robotfűnyíró - 1 akkumulátor, 2,5 Ah akkumulátor-kapacitás, 120 perc üzemidő, 18 cm munkaszélesség, pinem védelem és emelésgátló érzékelő
737 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: VGAZD557
TECHline NEXTTECH LX2 - Robotfűnyíró Ingyenes
szállítás boltjainkba
TECHline NEXTTECH LX2
Robotfűnyíró - 1 akkumulátor, 2,5 Ah akkumulátor-kapacitás, 120 perc üzemidő, mulcsozás, lopás elleni védelem és mobilalkalmazás, pinem védelem és emelésgátló érzékelő
700 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: VGAZD557

ZCS

P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ