Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zelmer Ceramic

Termékkatalógus
Zelmer Ceramic
Vasaló - gőzölős, ruhához, 2400 W teljesítmény, spriccelés, vízkőtelenítés, 280 ml-es tartály, 30 g/perc gőzkibocsátás, 120 g/perc gőzlövet, kerámia vasalótalp, kábel hossza 1,8 m, lila kivitel
Kód:  ZELZE094 Termékszám:   ZIR1505 Ceramic

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Zelmer Ceramic

Vasaló Zelmer Ceramic Jellemzők/technológia

Ha a gőzölős vasalók között válogatsz, megmentheti a helyzetet a kitűnő ZELMER gőzölős vasaló. A vasalótalp elkészítését szolgáló anyag a kiváló kerámia. A legjobb minőségű anyagok egyikéről beszélünk, aminek köszönhetően mindenféle szöveten könnyedén siklik a vasaló. 2400 W-os teljesítményével nagyon gyorsan felmelegszik, és elkezd gőzt termelni. A vasaló 30 g/perces gőzkibocsátást nyújt, amellyel kényelmesen kivasalhatod az összes átlagos ruhát. Amennyiben állandóan gyűrött redők jelennek meg a függönyökön vagy a ruhákon, csak használd az erős gőzlövetet, amelyet akár 120 g/percre is lehet fokozni. A vasalóhoz egy víztartály is tartozik, amelynek űrtartalma 280 ml. A minőségi, 1,8 m hosszú tápkábel gondoskodik a vasaló kényelmes használatáról. Az elsőrangú ZELMER vasalóval a ruháid minden redőjét hatékonyan kivasalhatod.

A minőségi Zelmer Ceramic vasaló alapvető sajátságai

  • A kitűnő ZELMER gőzölős vasaló segít kisimítani a gyűrött ruhákat
  • Kerámiából készített vasalótalpa az összes szövetfajtán könnyedén siklik
  • A kiváló, 2400 W-os teljesítmény villámgyorsan felmelegíti a vasalót
  • Gőzkibocsátás: 30 g/perc
  • A tartós gyűrődések ellen előkészítették az akár 120 g/perc erejű gőzlövetet
  • A vasaló felszereltségében egy víztartály is található, amelynek térfogata 280 ml
  • A tápkábel hosszúsága 1,8 m
  • A vízkőmentesítő rendszernek köszönhetően csapvizet is használhatsz

A minőségi ZELMER gőzölős vasaló praktikus funkciói

A kitűnő ZELMER vasaló praktikus funkcióinak köszönhetően a keresett modellek közé tartozik. Biztosan szeretni fogod a vízkőmentesítő rendszert, amely eltávolítja a vasalóból a vízkövet. Csapvizet is használhatsz a desztillált víz helyett. Az Anti-drip rendszer segít neked a selyem anyagok vasalásakor alacsony hőfokon, amikor a vasalók hajlamosak vizet csepegtetni a ruhákra. Adj frissességet a ruháidnak még akkor is, ha lógnak a függőleges gőzölés funkciónak köszönhetően. A makacs gyűrődések kivasalásához egy kicsit be kell nedvesíteni a ruhákat. Ebben nyújt segítséget a permetezés funkció, amellyel egy kicsit benedvesítheted a ruhákat. A vasaló elvárt funkciója a biztonsági kikapcsolás, amelynek főleg akkor fogsz örülni, ha hosszabb ideig nem használod a vasalót. A remek ZELMER vasaló kiegészítő funkciói képesek kellemesebb munkává tenni a vasalást.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Funkcionális elemek vasaláshoz
Spriccelés Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 400 W Kész!
Gőzkibocsátás
30 g/perc Kész!
Gőzlövet
120 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Kerámia Kész!

Méretek és térfogat

Tartály űrtartalma
280 ml Kész!
Kábel hosszúsága
1,8 m Kész!

Szín

Szín
Lila Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Zelmer Ceramic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zelmer Ceramic. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zelmer Ceramic. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zelmer Ceramic Dampfbügeleisen.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ