Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku 30 dnů na vrácení

Zelmer Healthy

Termékkatalógus
Zelmer Healthy
Vasaló - gőzölős, ruhához, 3200 W teljesítmény, spriccelés, vízkőtelenítés, 400 ml-es tartály, 65 g/perc gőzkibocsátás, 250 g/perc gőzlövet, eloxon vasalótalp, kábel hossza 2 m, szürke kivitel
Kód:  ZELZE070 Termékszám:  ZIR3200 Healthy

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Zelmer Healthy

Vasaló Zelmer Healthy Lifestyle

Ha a gőzölős vasalókat nézegeted, elnyerheti a tetszésed a nagyszerű ZELMER gőzölős vasaló. A vasalótalp elkészítéséhez felhasznált anyag a kitűnő eloxon, amely az alumínium elektrolízis általi oxidációja közben jön létre. A kiemelkedő minőségű anyagok egyike, aminek köszönhetően mindenféle szöveten könnyedén siklik a vasaló. 3200 W-os teljesítményének köszönhetően fürgén eléri az üzemi hőmérsékletet, és készen lesz a vasalásra. A vasaló 65 g/perces gőzkibocsátást nyújt, amely segít könnyen megbirkózni a vastag anyagokkal, amelyeket nehéz kivasalni. Ha állandóan csúnya redők jelennek meg az anyagon, elég bekapcsolni a gőzlövetet, amelyet akár 250 g/percre is lehet fokozni. A vasaló része egy víztartály, amelynek térfogata 400 ml. Az elsőrangú, 2 m hosszú vezeték biztosítja a vasalás közbeni kényelmes használatot. A kiváló ZELMER vasalóval gyorsan és hatékonyan eltüntetheted a ruháid gyűrött helyeit és redőit.

Az elsőrangú Zelmer Healthy vasaló lényeges jellemzői

  • A nagyszerű ZELMER gőzölős vasaló segít neked a mindennapos vasalásban
  • Eloxon anyagból készített vasalótalpa az összes anyagon könnyen mozog
  • Az elsőrangú, 3200 W-os teljesítmény egy pillanat alatt felmelegíti a vasalót
  • Gőzkibocsátás: 65 g/perc
  • Ha nagyobb teljesítményre van szükséged, vesd be az akár 250 g/perc erejű gőzlövetet
  • A víztartály sem hiányzik, amelynek térfogata 400 ml
  • A tápkábel hossza 2 m
  • A vízkőmentesítő rendszer lehetővé teszi, hogy csapvizet használj
Vasaló Zelmer Healthy Jellemzők/technológia
Vasaló Zelmer Healthy Alulnézet

A kitűnő ZELMER gőzölős vasaló funkciói

A minőségi ZELMER vasaló praktikus funkcióinak köszönhetően a népszerűek közé tartozik. A gyártó vízkőmentesítő rendszert is beépített a vasalóba, amely nem engedi, hogy lerakódjon a vízkő. Így csapvizet is használhatsz a desztillált víz helyett. Az Anti-drip rendszer segít neked alacsony hőfokon kivasalni a legfinomabb szöveteket, amikor az átlagos vasalók hajlamosak a víz kellemetlen elcsepegtetésére. A függőleges gőzölés funkciónak köszönhetően akkor is frissességet adhatsz a ruháidnak, ha lógnak. Az öntisztítás funkciónak köszönhetően viszonylag könnyű a vasalótalp tisztítása, nem marad rajta semmilyen szennyeződés. A makacs gyűrődések vasalásakor néha be kell nedvesíteni a ruhákat. Ebben lesz segítségedre a permetezés funkció, amely benedvesíti a ruhákat. A vasaló alapvető funkciója a biztonsági kikapcsolás, amely praktikus lesz, ha hosszabb ideig nem használják a vasalót. A minőségi ZELMER vasaló praktikus tulajdonságai segítenek neked egy kissé kellemesebbé tenni a vasalást.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Díjak
Díj nélkül Kész!
Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Csatlakozás
Kábellel Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Díjak

Díjak
Díj nélkül Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Csatlakozás
Kábellel Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
3 200 W Kész!
Gőzkibocsátás
65 g/perc Kész!
Gőzlövet
250 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Eloxon Kész!

Méretek és térfogat

Tartály űrtartalma
400 ml Kész!
Kábel hosszúsága
2 m Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Díj

Díjak
Díj nélkül Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Zelmer Healthy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zelmer Healthy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zelmer Healthy.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ