AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Zelmer ZVC762STCZ

Termékkatalógus
Zelmer ZVC762STCZ
Porzsákos porszívó zsák 4 liter, HEPA 10 szűrő zsák 2,5 liter, a portartály 5l, teleszkópos cső, kefe természetes sörtékkel parkettához turbo kefe, résszívó, bútor szívófej, kárpit szívófej, puha gumi kerekek
Kód:  ZEL1001h Termékszám:  ZVC762STCZ

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Zelmer ZVC762STCZ

Zelmer porszívó Aquawelt Plus egy újdonság a szegmensben a többcélú tisztítószerek. A nagy szívóerővel és csendes működés biztosítja a villamos teljesítmény 1700 W, ami lehet   könnyen szabályozható digitálisan. Ennek előnye, hogy képes a száraz tisztítás (a táska egy 2,5 literes) és nedves porszívózás (porzsák nélküli üzemmódban terjedelmes, 5l konténer).Te vele akár tiszta szőnyegek, kárpitok, és nem félnek nem víz felszívására.A modern test megtartja a különböző praktikus. 

legfontosabb jellemzői

  • Száraz és nedves porszívózás
  • Tartozékok széles skálája
  • Kettős szűrőrendszer
  • gumírozott kormány
  • Változó szívó vezérlés
  • Tartozékok széles skálája

Modern test megtartja a különböző praktikus. Ezek közül az egyik a jelenléte a kettős szűrő rendszer, amely egy vízszűrő és mosható HEPA H10 légszűrőt. Természetesen van a fém jelenlétében teleszkópos fúvóka. Sugara 9 m-ig, így nem kell állandóan váltani aljzatba. A kényelem, a porszívó ergonomikus markolat, és mivel a csendes utazást a padlón, és gumibevonatú kerekekkel.Van egy csere jelző porzsák is értékelik a gyors és egyszerű eltávolítását portartály.

Szilárd szolgáló kiegészítők

A porszívó Zelmer ZVC762STCZ Aquawelt Plusz kapsz mindenféle kiegészítők. Köztük megtalálható a fúvóka vízgyűjtéshez, különleges kefe természetes sörtékkel a parketta és kényes felületek, turbó kefe, kárpit szívófej, bútor és résszívó. 

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
6 m Kész!
Felület típusa
Kárpit Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kárpit Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő, Vízszűrő, Mosható szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
1 700 W Kész!

Méret & súly

Szélesség
40 cm Kész!
Magasság
52,5 cm Kész!
Mélység
59,5 cm Kész!

Szín

Szín
Lila Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Zelmer ZVC762STCZ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZELMER ZVC762STCZ. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZELMER ZVC762STCZ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zelmer ZVC762STCZ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zelmer ZVC762STCZ.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ