Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Shop roku

Zhiyun Rider M

Termékkatalógus
Zhiyun Rider M
Stabilizátor - akciókamerákhoz, számos csatlakoztatási lehetőség (sisak, kerékpár), mobilalkalmazással vezérelhető
38 860 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  ZHYc02 Termékszám:  Rider M
Zhiyun Rider M 38 860 Ft Újszerű raktáron

Zhiyun Rider M

Zhiyun Rider M egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

A RIDER-M egy rendkívül sokoldalú stabilizátor kifejezetten az outdoor sportok rajongóinak és az adrenalin szerelmeseinek. A minimalista kialakítás miatt szinte bármilyen tartozékra felszerelhető. Az alsó 1/4" menetes kialakítás kompatibilis a különböző fényképészeti kiegészítőkkel. A stabilizátort könnyen csatlakoztathatod különféle tartókhoz vagy állványokhoz. Fotózhatsz bármilyen 42,3 x 30 mm-es akciókamerával, ami azt jelenti, hogy támogatja a GoPro Hero /2/3/3+/4/5-t vagy a Xiaomi Yi-t is. A Zhiyun Rider M tökéletes gördülékenységgel és csendes elforgatással dolgozik, hogy könnyebben elkaphasd a tökéletes pillanatokat.

A Zhiyun Rider M stabilizátor legfontosabb jellemzői

  • 3 tengelyes stabilizátor akciókamerákhoz (max. 42,3 × 30 mm)
  • Különböző kiegészítőkkel való használatra tervezték (1/4" menet)
  • Optimálizált, gyors reagálású rendszer, minimális tehetetlenséggel
  • 320° széles látószög
  • Távoli alkalmazásvezérlés (iOS / Android) vagy opcionális távirányító
  • 3,5 mm-es videokimenet valós idejű monitorozáshoz
  • Négy elemet tartalmaz, melyek mindegyike kb. 3 óra működést biztosít

Alkalmazás, illesztőprogram és kijelző a különböző helyzetekből történő felvételhez

A Zhiyun Rider M támogatja a távvezérlést egy opcionális távirányító vagy az Apple iOS-hez vagy Google Androidhoz elérhető intelligens alkalmazás segítségével. Például csatlakoztathatod a stabilizátort egy mozgó járműhöz, és vezeték nélkül irányíthatod azt a telefonodról, Bluetooth-on keresztül. A valós idejű szögbeállításokat a 3,5 mm-es kimeneten át egy külső kijelzőn lehet ellenőrizni, amely segít az operatőrnek a tökéletes felvétel rögzítésében.

Stabilizációs módok és manuális beállítások

A Zhiyun Rider M stabilizációs rendszer 3 klasszikus móddal rendelkezik - Pan Following, Locking és Following üzemmód. A kapcsoló segítségével egyszerűen megváltoztatod az üzemmódot és beállíthatod a szöget anélkül, hogy veszélyeztetnéd a stabilizálás minőségét. Az egyedülálló kézi üzemmód lehetővé teszi a kamera szögének kézi beállítását. Egyszerűen tartsd a kamerát a kívánt helyzetben.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Zhiyun Rider M
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ