Shop roku AP+ plus nový vizuál

Zhiyun Smooth Q3 Combo

Termékkatalógus
Zhiyun Smooth Q3 Combo
3,0 3 értékelés
Stabilizátor -
Kód:  ZHYb10 Termékszám:  C030113EU Gyártó honlapja:

Zhiyun Smooth Q3 Combo

Emeld videóidat a következő szintre ezzel a praktikus és modern Zhiyun Smooth Q3 Comboval. A gimbal kompatibilis szinte az összes, piacon elérhető okostelefonnal és a stabilabb felvételek mellett számos további funkciót is kínál. Értékelni fogod a gimbal felső részén található LED-fényt, amennyiben rossz fényviszonyok között kell dolgoznod. A gesztusvezérlés távfelvétel közben különösen jó szolgálatot tesz. A gombok jól átgondolt elhelyezése elősegíti az intuitív és könnyű kezelést, pl. egyszerű váltást függőleges és vízszintes mód között. Mindezek mellett a Zhiyun Smooth Q3 stabilizátor számos fejlett videofunkcióval is rendelkezik, például tárgykövetéssel vagy azonnali nagyítással. A Combo verzióval hozzáférést kapsz egy ZY Prime előfizetéshez, amely további funkciókat kínál egy teljes évre, valamint védőtokot és kézi hevedert is találsz a csomagban.

A Zhiyun Smooth Q3 Combo stabilizátor legfontosabb jellemzői

  • Stabilizátor fejlett funkciókkal, kompakt kialakítással és LED világítással
  • Kompatibilis szinte minden típusú, akár 90 mm-es okostelefonnal (beleértve a védőburkolatot is)
  • A Q3 gimbal az előző verzióhoz képest könnyített kialakítással rendelkezik, ugyanakkor megnövekedett a teherbírása, így a kép stabilizálásának képessége
  • Egykezes kezelés az új, ergonomikus markolatnak köszönhetően
  • A Zhiyun Smooth Q3 Combo stabilizátor egyszerűen össze- és szétszerelhető
  • Fekvő és álló felvétel készítésének lehetősége - egyszerűen válthatsz irány egyetlen gombbal
  • Előre beállított kreatív sablonok
  • LED fény állítható fényerősséggel
  • Számos kiváló funkció, pl. gesztusvezérlés, objektumkövetés, Dolly Zoom, a MagicClone és még sok egyéb
  • A Combo verzió egyéves  további videoszerkesztő funkciókat kínáló ZY Prime előfizetést is tartalmaz, valamint praktikus tokkal és kézi hevederrel érkezik hozzád

Kicsi, könnyű és praktikus

Az új Zhiyun Smooth Q3 Combo stabilizátor modell kompakt kialakítással örvendeztet meg. A korábbi Q2 modellhez képest a Q3 kb. 20 % könnyebb és kisebb helyet foglal, nagyobb a teherbírása így elbírja a nagyobb terhelést és hozzájárul a jobb stabilitáshoz. A tartót 90 mm szélességig állíthatod be. A Zhiyun Smooth Q3 stabilizátor kompatibilis a legtöbb okostelefonnal, még a védőtokkal is beleférnek.

Gyors váltás a Zhiyun Smooth Q3 Combo stabilizátor által kínált üzemmódok között

Az átgondolt gombelrendezéssel a Zhiyun Smooth Q3 Combo rendkívül simán és intuitív módon működtethető. Egyszerűen válthatsz a vízszintes és függőleges mód között a fő exponáló gomb háromszori megnyomásával. Nem számít, hogy közelről vagy nagy látószögből készítesz felvételeket a tájról - a Zhiyun Smooth Q3 gimbal segítségével egyszerűen, szükség esetén, néhány kattintással beállíthatod a készüléket.

Plusz LED-fény az ideálisan megvilágított képekhez

Rossz felvételek gyenge fény miatt? Ennek búcsút mondhatsz a Zhiyun Smooth Q3 Combo stabilizátornak köszönhetően! A Gimbal extra fényei kellően megvilágítják a jelenetet. A gimbal tetején elhelyezett ügyes LED megvilágítást 180° fokban elforgathatod, valamint az intenzitását is beállíthatod három fokozatban - 30, 60 vagy 100 %. 

Készíts profi videókat a Zhiyun Smooth Q3 Combo Stabilizer segítségével

A felvételek nagyobb stabilitása és a jól megvilágított jelenet azonban nem minden, amit a Zhiyun Smooth Q3 Combo kínálhat. A 17 előre beállított SmartMode sablonnal a felvételek készítése teljesen más dimenziót kap, és felgyorsítja a későbbi videószerkesztő munkát. Praktikus funkciók közül a gesztusvezérlést emeljük ki, amely segít a nagyobb távolságra lévő vlogfelvételék során. Emellett olyan prémium funkciókat is kapsz, mint a SmartFollow 3.0 objektumkövetés, a Dolly azonnali zoom vagy a MagicClone Pano, amely az exponáló gomb egyetlen megnyomásával megjelöli a célpontot, elindítja az intelligens mozgáskövetést, a panorámát vagy a streaminget stb. A praktikus ZY Cami segítségével utólag szerkesztheted a felvételeidet, itt előre beállított sablonokat találsz, továbbá lehetőséged van zenék, speciális effektek vagy szűrők hozzáadására a videóidhoz.

Haladó funkciók ZY Prime előfizetéssel - a Combo verzióval egyéves előfizetést kapsz

A praktikus és okos Zhiyun Smooth Q3 stabilizátorhoz egyéves ZY Prime előfizetést is kapsz. Hozzáférhetsz számos további szolgáltatáshoz, beleértve az új sablonokat, a ZY Remo távirányító funkciókat, amelyek lehetővé teszik okostelefonod vezérlését egy második eszközzel ellátott gimbalon, de az előfizetés még számos további előnnyel is jár. A klasszikus verzióban ez az előfizetés 1 hónapig áll a rendelkezésedre - a Combo verziójában egy teljes évig használhatod a ZYPrime-ot!

A Zhiyun Smooth Q3 Combo stabilizátor csomag tartalma 

  • Gimbal Zhiyun Smooth Q3
  • Háromlábú állvány
  • USB-C töltőkábel
  • Védőtok
  • ZY Prime VIP kártya 
  • Csuklópánt


Paraméterek

Rendeltetés
Asztalra, Kézbe Kész!
A készülék tartóhoz való rögzítésének módja
Nem rögzíthető Kész!
Készülék max. szélessége
90 cm Kész!

Tulajdonságok

Rendeltetés
Asztalra, Kézbe Kész!
A készülék tartóhoz való rögzítésének módja
Nem rögzíthető Kész!

Kompatibilitás

Készülék max. szélessége
90 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Zhiyun Smooth Q3 Combo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zhiyun Smooth Q3 Combo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zhiyun Smooth Q3 Combo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zhiyun Smooth Q3 Combo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zhiyun Smooth Q3 Combo.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ