Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Zivix Jamstik 7 Smart Guitar

Termékkatalógus
Zivix Jamstik 7 Smart Guitar
MIDI kontroller - vezetek nélküli érintés-érzékeny gitár, Bluetooth, USB MIDI, FretTouch érintőszenzor és interfész, felhasználóbarát szoftver, oktató alkalmazás, Infrasense optikai húrok, akár 72 óra üzemidő
Kód:  JAM009a Termékszám:  JAM-J7-BLE-BK-R-CSE

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Zivix Jamstik 7 Smart Guitar

Forradalom a gitározás oktatásában

A Jamstik 7 intelligens gitár vezeték nélküli vezérlő egy forradalmian új gitárképző eszköz, amely kompakt méretével útközben is használható. Az eszköz tartalmaz szoftvert és egy mobilalkalmazást az egyszerű akkord-tanuláshoz és a gitárjáték-technikákhoz. Van egy eredeti tartója, amely tökéletes védelmet nyújt a készüléknek a gyakori hordozása során.


A Jamstik 7 intelligens vezeték nélküli gitár főbb jellemzői

  • Kompakt gitár utánzat, 7 érintővel
  • Csatlakozás Bluetooth 4.0 és USB interfészen keresztül
  • Érzékelő és a FretTouch felület
  • USB MIDI vezérlő DAW támogatással
  • Infravörös optikai húrok
  • D'Addario nikkel húrok
  • D-Pad és 2 Shift gomb
  • Intuitív tanulási szoftver és mobil alkalmazások
  • Kompatibilis az iPhone, iPad, iMac, PC, Chromebook készülékekkel
  • Tápellátása 4 × AA elem
  • Az akkumulátor élettartama akár 72 óra
  • A jobbkezes játékosok számára készült
  • 2 pengető, heveder és hordtáska a csomagban

Valós idejű optikai szkennelés

A Jamstik 7 Smart Guitar szabadalmaztatott FretTouch ujjérzékelő technológiája és Infrasense optikai húrjainak köszönhetően autentikus hangulatot és valós idejű hangminőséget biztosít játék közben. Amikor az ujjaidat a húrokra helyezed, a fogás is megjelenik az oktatóprogramban.


Intuitív tanulási szoftver

Csatlakoztasd egyszerűen készülékét az iPhone mobil alkalmazásához a Bluetooth vezeték nélküli interfészen keresztül, helyezd fel a fejhallgatót és kezdd el a játékot. Az intuitív Jamstik oktatóanyagok lépésről lépésre végigvezetik az órákat, amelyek megtanítják a játék alapjait, fejlesztik a kreatív képességeidet és támogatják a zenei produkciót.


Fejlett zenei alkotás

Rendelkezik egy MIDI kontrollerrel, amely kompatibilis a különféle zenei alkalmazásokkal és a DAW-val , amely lehetővé teszi a teljes dalok létrehozását. A Jamstik 7 Smart Guitar kompatibilis az Apple GarageBand, a Logic Pro X, a Spotify Soundtrap, az Arobas Music Guitar Pro, az Ableton Live és sok más zenei programmal.



A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Zivix Jamstik 7 Smart Guitar Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zivix Jamstik 7 Smart Guitar. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zivix Jamstik 7 Smart Guitar. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zivix Jamstik 7 Smart Guitar. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zivix Jamstik 7 Smart Guitar.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ