A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

ZMODO 4-csatornás NVR felvevő + 4x IR IP kamera

Termékkatalógus
ZMODO 4-csatornás NVR felvevő + 4x IR IP kamera
4,4 5 értékelés
Kamerarendszer - 1TB 3.5" SATA HDD, LAN, HDMI, H.264, akár 20 m-re éjjellátó vízálló IP kamera 720p felbontással, 4x Ethernet kábel, egér, mobil app távolról történő megfigyeléshez
Kód:  QL500k2

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ZMODO 4-csatornás NVR felvevő + 4x IR IP kamera

A négy kamerás kamera rendszert kültéri és beltéri terek megfigyelésére tervezték. A DVR lehetővé teszi, hogy négy kamerát tudj összekapcsolni a csomagban lévő táp-és adatkábelek segítségével. Az előre betöltött firmware a terület megfigyelése és rögzítése mellett számos különböző funkciót kínál, beleértve a mozgásérzékelést, és a mobiltelefonok nyomon követését. A szett egy 1 TB tárhelyű előre telepített lemezt tartalmaz. A szett második generációjánál az IP kamerák oldalán lévő csatlakozókat áttervezték. Nem RJ-45-öt használ, hanem micro USB csatlakozót. A kábel a kameraállványban fut végig, így védve van a különböző időjárási viszontagságoktól. A kábelt a falba fúrt kis lyukon egyszerűen végig tudod vezetni.

Legfontosabb jellemzői

  • Négy LED HD kamerás rendszer
  • Nappali és éjszakai védelem
  • Időjárásálló kamerák
  • SZámos funkció
  • Mozgásérzékelés e-mailben értesítés
  • Multitasking
  • P2P protokoll nyilvános IP-cím nélkü
  • Egyszerű telepítés

Hozzáférés a felvételekhez bárhol

A DVR szerver támogatja a P2P protokollt, így a telepítés nagyon egyszerű, és mindenki tudja használni a rendszert. Nincs szükség bonyolult portok használatára a routeren, és nem kell tudnod nyilvános IP-címet sem. A felhasználó számos lehetőség közül választhat. A legtanácsosabb a Zsight mobil alkalmazás használata, amely a népszerű Android és iOS operációs rendszereken elérhető. Window-os asztali számítógép használók számára a Zviewer program áll rendelkezésre, amely különösen hasznos ha helyi hálózatról szeretnéd a rendszert irányítani. Az utolsó lehetőség a Meshare.com felhő szolgáltatás, amellyel bármilyen eszközről tudod a kamerákat irányítani interneten keresztül.

Odafigyeltek a részletekre

Az all-in-one rendszer mind a négy külső HD kamera irányítását lehetővé teszi. A kamerák 720p felbontású, részletgazdag képekkel szolgálnak. A kép sokkal szélesebb és torzításmentes, így kereskedelmi területen is kiválóan alkalmazható. A kamerákon található LED-ek akár 20 m-es hatótávolságig kiváló láthatóságot biztosítanak, még teljes sötétségben, vagy gyengén megvilágított területeken is. A kamerák fém borítást kaptak, így víz- és porállóak és ellenállnak a rossz időjárási körülményeknek.

Univerzális rendszer több felhasználó számára

A kamera rendszer multitaskingra is képes, azaz egyszerre több műveletet képes megjeleníteni, beleértve a felvételt, visszajátszást, biztonsági mentést, okostelefonról irányítást stb. A rendszerben 16 felhasználó tud különböző beállításokat végrehajtani. Biztonságban érezheted magad a mozgásérzékelő funkciónak köszönhetően, amely bármelyik kameránál bekapcsolható, sőt, egy bizonyos területre korlátozható a nagyobb pontosság érdekében. Ha a megfigyelt területen mozgás van, a rendszer a felhasználó előre beállított e-mail címére képpel ellátott figyelmeztető e-mailt küld.

 

Paraméterek

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ZMODO 4-csatornás NVR felvevő + 4x IR IP kamera Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s PoE 2.Gen. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s PoE 2.Gen. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZMODO 4-Kanalrekorder NVR + 4x IR IP Kamera mit PoE 2.Gen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZMODO 4-Kanalrekorder NVR + 4x IR IP Kamera mit PoE 2.Gen.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ