30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ZMODO 4 csatornás felvevő NVR + 4x IR IP kamera WiFi-vel

Termékkatalógus
ZMODO 4 csatornás felvevő NVR + 4x IR IP kamera WiFi-vel
4,0 1 értékelés
Kamerarendszer - 1TB 2.5" SATA HDD, LAN, H.264, vízálló WiFi IP kamera éjjellátó funkcióval akár 15 m-ig, 720p, egér, távirányításos mobilalkalmazás
Kód:  QL500l2 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ZMODO 4 csatornás felvevő NVR + 4x IR IP kamera WiFi-vel Megszűnt

ZMODO 4 csatornás felvevő NVR + 4x IR IP kamera WiFi-vel

Négy LED kamerából álló kamerarendszer beltéri és kültéri alkalmazásra. A rendszer szíve egy 1 TB tárhellyel rendelkező speciális felvevő egység, mely bőven elegendő akár 4 IP kamera által rögzített felvételek tárolására. A kamerák legfőbb előnye a 720p felbontás és a drótnélküli WIFI csatlakozás lehetősége. Nincs szükség kábelezésre, elegendő csupán egy 5V-os tápfeszültség.

A legfontosabb jellemzők:

  • négy WIFI kamerából álló rendszer egy csomagban
  • védelem éjjel és nappal
  • a kamerák vízállóak
  • 1 TB-os belső merevlemez a felvételek tárolására
  • számos lehetőség a kamerák ellenőrzésére
  • mozgásérzékelő email értesítéssel
  • multitasking
  • P2P protokoll
  • cseh lokalizáció
  • egyszerű telepítés

Hozzáférés a felvételekhez bárhonnan

A DVR szerver támogatja a P2P protokollt, így a rendszer telepítése senkinek nem jelent kihívást. Nincs szükség a portok bonyolult beállítására és a nyilvános IP-cím ismeretére. Számos lehetőség áll az Ön rendelkezésére, hogy figyelje a kamerákat. Ezek közül a leggyorsabb a Zsight telefonos applikáció, mely a népszerű, Andrioid és az iOS operációs rendszereken is működik. Az asztali gépeken használatos Windows operációs rendszer felhasználói az interneten keresztül bármilyen számítógépről hozzáférhetnek a kamerák képeihez a Zviewer programnak köszönhetően.  

Képminőség a részletekre hangolva

Az all-in-one rendszernek köszönhetően mind a négy kültéri HD kamerát percek alatt beállíthatja. A 720p kamerák rendkívüli részletes képet biztosítanak. A kamerák által közvetített kép széles és torzítatlan, így az üzlethelyiségek megfigyelése sem jelenthet problémát. A kamerák LED diódái még éjjel és gyengén megvilágított területeken is akár 15m-es látótávolságig éles képet garantálnak. A kamerák borítása alumíniumból készült, így ellenállóak a vízzel, a rossz időjárási körülményekkel, az esővel és a porral szemben is.

Univerzális rendszer több felhasználónak

A multitasking, mely része a termék operációs rendszerének, könnyedén megbirkózik a párhuzamosan futó műveletekkel, beleértve a felvételt, a lejátszást, a mentést, az okostelefonokról történő hozzáférést és így tovább. A rendszerben akár 16 személy részére is különböző hozzáférési jogosultságot állíthat be. A mozgásérzékelő garantálja az Ön nyugalmát, mely funkciót külön is beállíthatja az egyes kamerákra, sőt, a nagyobb pontosság érdekében egy egész területre is. Ha a kamera mozgást észlel, a rendszer azonnal elküld egy emailt a rögzített képről az Ön által megadott online levelezési címre.

Paraméterek

Maximális felbontás
1280 × 720 px Kész!
Maximális éjszakai hatótáv
15 m Kész!
Videó kompresszió
H.264 Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!

Videó

Maximális felbontás
1280 × 720 px Kész!
Maximális éjszakai hatótáv
15 m Kész!
Videó kompresszió
H.264 Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ZMODO 4 csatornás felvevő NVR + 4x IR IP kamera WiFi-vel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s WiFi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZMODO 4-kanálový rekordér NVR + 4x IR IP kamera s WiFi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zmodem 4-Kanal-Recorder NVR + 4x IR-IP-Kamera mit WiFi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zmodem 4-Kanal-Recorder NVR + 4x IR-IP-Kamera mit WiFi.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ