A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Spirálvágók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák

A spirálvágó egy kiváló eszköz a gyümölcsök és zöldségek gyors, dekoratív és egyenletes szeleteléséhez. A családtagok nagyra értékelik majd a munkádat, amikor finomságokat készítesz a spirálvágó segítségével a konyhában. A gyerekek étrendjét még változatosabbá teheted, és az egészséges életmód felé terelheted őket. Mire figyeljünk a spirálvágó választásakor? Olvass tovább, és az alábbi sorokból megtudhatod.

Tovább

Mire képes egy spirálvágó?

A spirálvágó újdonságokat és változatosságot hoz az étrendünkbe, emellett még a legunalmasabb zöldségdarabot is sokkal vonzóbbá teszi. A spirálvágók különböző méretű tartozékokkal rendelkeznek, amelyekkel gyönyörű spirálokat, hosszú tésztákat vagy akár precíz szeleteket is készíthetsz.

A közkedvelt zöldségek, mint a burgonya, az uborka és a sárgarépa szeletelése mellett kipróbálhatod a hagymát, a sütőtököt, a céklát és más zöldségeket is.

5 ok, amiért érdemes beszerezni egy spirálvágót

  1. Elkészíti a klasszikus köretek, például a tészta vagy a rizs egészségesebb alternatíváját.
  2. Segít új összetevőket beépíteni az étrendedbe.
  3. Növeli a zöldségek vonzerejét a kisgyermekek számára, akik gyakran nem hajlandóak megenni őket.
  4. Nagyszerű ehető dekorációkat készíthetsz az ünnepi asztalra.
  5. Egy olcsóbb lehetőség, ha a zöldségspirálokat megkedvelted az éttermekben vagy a szupermarketekben.

i

RAW konyhatechnikai eszközök segítségével készített nyers ételek egy alternatív módját kínálják a főzés nélküli vagy legfeljebb 42 °C-ra felmelegített ételek fogyasztásának.

A spirálvágó sokoldalúsága: a cukkínitől az almáig

A spirálvágó képes az almahéj feldolgozására, de alkalmas a cukkini spirálozására is. A spirálvágó az egyhangú zöldségeket, például a burgonyát dekoratív és vonzó köretekké alakítja. Mesteri salátákat készíthetsz vele. Felhasználása széleskörű, és előbb-utóbb minden otthonban elengedhetetlen eszközzé válik.


cukkini spirálvágó
Cukkini szeletelés

burgonya spirálvágó
Burgonya aprítás

zöldség spirálvágó
Egyéb zöldségek

Mire figyeljünk a spirálvágó kiválasztásakor?

A spirálvágó kiválasztásakor nézd meg, hogy a gépnek van-e cserélhető nyele és pengéje, és hogy ezekből hány darab van a csomagban. Ne feledkezzünk meg az anyag minőségéről sem, nemcsak a pengékről, hanem magáról a spirálvágóról sem. Vásárlás előtt érdemes tájékozódni, hogyan kezelik és tisztítják az eszközt a gyümölcsök és a zöldségek szeletelésekor.

  • Minél több különböző pengével rendelkezik a spirálvágó, annál több szeletelési lehetőséget tudsz használni.
  • Minél keményebb zöldséget vagy gyümölcsöt fogsz feldolgozni a spirálvágóval, annál jobb minőségű és erősebb anyagból kell készülnie.
  • A csúszásmentes lábak biztonságosabbá teszik a spirálvágó használatát.

A spirálvágó burgonyaszeletelő egy egyszerű, rozsdamentes acélból készült eszköz, amellyel leggyakrabban büfék, fesztiválok és vásárok standjainál találkozhatunk.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
TESCOMA HANDY Almahámozó és szeletelő Szállításra kész > 5 db
Spirálvágó - mechanikus anyaga: acél és műanyag, eltávolítható részek, vágható, szeletelhető élelmiszerek: alma
14 790 Ft

1 termék
4,7
TESCOMA HANDY Almahámozó és szeletelő
Spirálvágó - mechanikus anyaga: acél és műanyag, eltávolítható részek, vágható, szeletelhető élelmiszerek: alma
14 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESSP548

Spirálvágók

választási útmutatóMilyen elektromos főzőedényt vegyek? Az elektromos főzőedények lehetővé teszik az egészséges ételek egyszerű elkészítését. Választhatsz az elektromos edények széles választékából, többek között: univerzális és elektromos edények, lassú főzők, a különleges palacsintasütők.

Spirálvágók

A Spirálvágók kategóriában összesen 1 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Spirálvágók – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó spirálvágók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább spirálvágók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb spirálvágók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: spirálvágók vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ