Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

ZOTAC ZBOX EN980 Magnus Plus A Windows 10

Termékkatalógus
ZOTAC ZBOX EN980 Magnus Plus A Windows 10
Mini PC Intel Core i5-6400 Skylake, Nvidia GeForce GTX980, 8 gigabájt SO-DIMM DDR3L, M.2 SSD 120 GB, 1000 GB HDD, 4x USB 3.0, USB 3.1 Type-C, 2x HDMI, 2x DisplayPort, kettős Gb LAN, WiFi hálózati, Bluetooth 4.0, kártyaolvasó, a Windows 10
Kód:  AZ112M4c Termékszám:  ZBOX-EN980-W2B
ZOTAC ZBOX EN980 Magnus Plus A Windows 10 Megszűnt

ZOTAC ZBOX EN980 Magnus Plus A Windows 10

Néhány évvel ezelőtt szinte senki sem tudta elképzelni, tartózkodó virtuális valóság. Az új játék számítógép Magnus EN980 ZBOX Plus azonban eljön a pillanat, amikor már van egy saját kapcsolat virtuális világok otthonában. Érted? Nincs több fantáziál - de valódi virtuális valóság. 

legfontosabb jellemzői

  • Solid hardver alapokat nyújt felejthetetlen élményt a virtuális világban
  • A számítógép teljesítménye versenyez egy áttekintést a legdrágább asztali
  • A fejlett hűtési rendszer eltávolítja a nem kívánt zajt
  • Egyszerű mobilitás köszönhetően szerény méretei

Kis termetű, óriási teljesítmény

ZBOX MAGNUS EN980 Plus vás napoprvé zaujme svou velikostí. Bár nem sikerült kinőni Xbox vagy konyhai kenyérpirító, a teljesítmény lépést tart a legjobb asztali elérhető a piacon.

Magnus asztali számítógép EN980 Plus párhuzamokat és a kapcsolat. Összesen 6 nagy sebességű USB port a számítógép hátulján segít, mint adatmentést. Két HDMI és két DisplayPort majd lehetővé teszi, hogy csatlakozni akár négy monitor egyszerre. 

Ez nem lehet "csak mint"

Az egyik első VR mobil PC belép a képbe egy pár erős hardver elemek. Jsou jimi procesor 6. generace Intel Skylake Core i5 CPU a oceňovaná grafická karta NVIDIA GeForce GTX980.Her NVIDIA G-Sync megakadályozható a könnyezés és köszönhetően a Full HD felbontás a virtuális világ, hogy elvegye az érzés, hogy ez lehet "csak tetszik.“

Egy hely, ahol visszatér

A fő pillére számítógépek egy speciális hűtési rendszer. ZBOX mérnökei láthatóan odafigyeltek a magas hatásfok, de ugyanakkor sikerült teljesen megszüntetni a nemkívánatos zajt. Magnus EN980 ZBOX Plus ideális kiindulópont ahhoz, hogy a virtuális világ olyan hely, ahol gyakran (és mi) vissza fog térni.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ZOTAC ZBOX EN980 Magnus Plus A Windows 10
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZOTAC ZBOX Magnus EN980 Plus Windows 10. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZOTAC ZBOX Magnus EN980 Plus Windows 10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZOTAC ZBOX EN980 Magnus Plus-Windows-10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZOTAC ZBOX EN980 Magnus Plus-Windows-10.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ