30 dnů na vrácení Shop roku

ZOTAC ZBOX PI221

Termékkatalógus
ZOTAC ZBOX PI221
5 3 értékelés
Mini PC - Intel Atom Z8300-x5 quad-core, HD Graphics, 2GB DDR3L-RS 1333, 32 GB eMMC, USB 3.0, Wi-Fi hálózati, BT 4.0, LAN, HDMI, VESA, SDXC kártyaolvasó, passzív hűtés, Windows 10
Kód:  AZ102e3d Termékszám:  ZBOX-PI221-W3B

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ZOTAC ZBOX PI221

A miniatűr számítógépek kínálata egyre bővül, most a jól ismert ZOTAC cég is kihozta a sajátját.  A ZOTAC ZBOX PI221 név egy teljes értékű számítógépet rejt, amivel a a tévédet  multimédiás szórakoztatóközponttá alakíthatod. A hozzá tartozó Windows 10 számos hasznos funkciót és továbbfejlesztett Windows Store-t kínál, amely tele van remek alkalmazásokkal és játékokkal.

Legfontosabb jellemzői

  • Teljesértékű számítógép miniatűr méretben
  • Ideális otthoni multimédiás központnak
  • Fejlett processzor passzív hűtéssel
  • Modern Windows 10
  • Gyors vezeték nélküli WiFi

Teljesítmény és modern felszerelés

A kompakt kialakítás rendelkezik az alapvető USB 3.0, LAN (RJ-45) és micro SD memóriakártya-olvasó bemenetekkel. A WiFi 802.11 ac és a Bluetooth is bizonyára jól jön, ha Bluetooth billentyűzetet vagy egeret szeretnél használni. A megfelelő teljesítményt a fejlett Intel Atom processzor passzív hűtéssel és integrált grafikus Intel HD Graphics kártyával biztosítja. A tároláshoz 32 gigabájt áll rendelkezésre, amit lehet bővíteni a fent említett Micro SD / SDHC / SDXC segítségével.

Könnyen hordozható

A HDMI videokimenetnek köszönhetően a mini számítógép képes csatlakozni tévéhez, projektorhoz, vagy monitorhoz. Az üzleti életben is kényelmesnek fogod találni: nem probléma, hogy magaddal vidd a számítógéped, bárhová is mész, csatlakoztathatod a tévéhez egy szállodai szobában, vagy a projektorhoz egy céges meetingen.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ZOTAC ZBOX PI221 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZOTAC ZBOX PI221. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZOTAC ZBOX PI221. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZOTAC ZBOX PI221. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZOTAC ZBOX PI221.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ