A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

ZOTAC ZBOX Sphere OI520

Termékkatalógus
ZOTAC ZBOX Sphere OI520
5 2 értékelés
Mini PC Intel Core i5 4200 Haswell, Intel HD Graphics 4400, 2x SO-DIMM DDR3L 1600 2.5 "SATA, mSATA, 4x USB 3.0, 3x USB 2.0, Wi-Fi hálózati, Glan, Bluetooth 4.0, HDMI, DisplayPort, SDXC kártyaolvasó nélkül OS
Kód:  AZ105d Termékszám:  ZBOX-OI520-BE

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ZOTAC ZBOX Sphere OI520

Teljes számítógép elrejtve egy kicsiny testet szokatlan design gömb alakú kínál nagyon alacsony energiafogyasztás, amely nem terheli a környezetet vagy a pénztárca. Kétmagos processzor, beépített grafikus garantálja a zökkenőmentes válasz rendszert, amely lehetővé teszi, hogy játsszon videókat, fényképeket, cseveghet barátaival a társadalmi hálózatok, illetve a munka irodai alkalmazásokhoz.

Az alaplap integrált kétmagos processzor   Intel Core i5 4200 egy új család Haswell, akinek magok ketyegő 1.6GHz. Köszönhetően az Intel Turbo Boost 2 azonban sebesség elérje a 2,6 GHz-es.Advanced 22 nm gyártási folyamat és a fejlett optimalizálási garancia az alacsony üzemanyag-fogyasztás és a kapcsolódó minimális fűtés a belső alkatrészeket. Integrated Graphics Intel HD Graphics 4400 kínál tisztességes teljesítményét minimális energia fogyasztás és képes megbirkózni a 3D-s video és kevésbé igényes játék, ami mini multimédiás szórakoztató központ.

A számítógép lehet állítani az akár 16 GB DDR3 SO-DIMM modulok és a merevlemez készen 2.5 "nyílással SATA vagy mSATA III. A beépített kártyaolvasó képes kezelni a leggyakoribb típusú adathordozók és csatlakoztassa a perifériákat szolgálja a négy nagy sebességű USB 3.0 port. A monitor csatlakoztatásához vagy TV-kép segítségével digitális HDMI vagy DisplayPort.Adatátvitel mobil eszközök és PC, akkor a Bluetooth vezeték nélküli technológia 4.0.

Mivel a minimális felmelegedés nem a belső alkatrészek hűtéséhez szükség nagy légáramlás és a ventilátor is megy minimális sebességet, amely nem bocsát ki zaj vagy rezgés. A számítógép kompatibilis a Microsoft operációs rendszerek Windows 7 és újabb Windows 8 eszközön.

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Core i5 Kész!
Operációs rendszer
operációs rendszer nélkül Kész!
Processzor modell
Intel Core i5 4200U Haswell Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz (1 600 MHz) Kész!
Processzormagok száma
2 × Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
operációs rendszer nélkül Kész!

Processzor

Processzor sorozat
Intel Core i5 Kész!
Processzor modell
Intel Core i5 4200U Haswell Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz (1 600 MHz) Kész!
Processzormagok száma
2 × Kész!
Processzor gyorsítótár
3 MB Kész!
Core boost frekvencia
2,6 GHz (2 600 MHz) Kész!
Max TDP
15 W Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
HD Graphics 4400 Kész!

Felszerelés

Alap felszerelés
Bluetooth, Memóriakártya olvasó, Wi-Fi Kész!
WiFi típus
802.11ac Kész!

Szín és dizájn

Szín
Fekete Kész!

Kimenetek

USB 2.0
3 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Kész!
Grafika
HDMI, DisplayPort Kész!
Egyéb
LAN Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Szekrény

Szélesség
154 mm Kész!
Magasság
161 mm Kész!
Mélység
154 mm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ZOTAC ZBOX Sphere OI520 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZOTAC ZBOX Sphere OI520. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZOTAC ZBOX Sphere OI520. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZOTAC ZBOX Sphere OI520. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZOTAC ZBOX Sphere OI520.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ