Xiaomi alza napok

ZTE Blade A72s

Termékkatalógus
ZTE Blade A72s
4,0 1 értékelés
Mobiltelefon - 6,75"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással (90Hz), 3 GB RAM, dual SIM + memóriakártya, Unisoc T606 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 2Mpx makró, 5Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 22,5W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kód:  ZTE2078ax Termékszám:  ZTE2078ax

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ZTE Blade A72s

Eme ZTE Blade A72s mobiltelefon része a smarttelefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetővé teszi az internet használatát, illetve képek és videók készítését. három kamera segítségével. Az okostelefon 6,75" -es kijelzővel rendelkezik, melyet a nagy telefonok szerelmesei örömmel fogadnak majd. Belül dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció található. A rendszer zökkenőmentes működtetéséről 8 magos Unisoc T606 processzor gondoskodik. 3 GB rendszermemóriával rendelkezik. Az elégséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Ez a modern ZTE okostelefon 2023 óta van a piacon.

ZTE Blade A72s okostelefon alapvető tulajdonságai

  • Eme ZTE okostelefon 6,75" méretű képernyővel készült
  • A rendszer folyamatos működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 3 GB rendszermemóriával rendelkezik
  • Az elégséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A hátlapon 3 kameralencse helyezkedik el
  • A mobiltelefon IPS 6,745"méretű képernyővel van ellátva
  • A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja 90Hz képfrissítési frekvenciája
  • A fő műveleteket a fejlett Android 12 operációs rendszer látja el
  • Lehetőségünk van bővíteni a belső memóriát Micro SD típusú és 1024 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Olyan hálózati szolgáltatásokat támogat, mint LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • A kellő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja

Eme ZTE telefonnak a képernyőjét élmény lesz nézni

Örömteli lesz minden pillanat, amit ezzel a csodás ZTE telefon használatával töltünk el, mivel 6,745" IPS típusú kijelzője, mely HD 1600 × 720 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat biztosít. A kijelző képfrissítési gyakorisága, melynek értéke 90Hz, elegendő a 60 FPS-es játékokhoz.

Örökíts meg minden fontos eseményt

A telefonnal történő fotózás elengedhetetlen része a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez a nagyszerű ZTE okostelefon rendelkezik 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera tökéletesen megfelel közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózás lényege a nagyfokú részletesség elérése, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. Eme ZTE okostelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. A mélységi kamera segít rögzíteni a 3D-s modelleket, amely akkor is képes optimalizálni a fotókat, ha a téma távolabb van az objektívtől.

Elegendő akkumulátor-élettartam

Ezen ZTE mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, garantálja a két vagy akár több napos használatot. El van látva gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 22,5 W. A töltésre USB-C port használható.

Ezen ZTE mobiltelefon megbízható teljesítményt biztosít

A nagyszerű ZTE okostelefon funkcióit a fejlett Android operációs rendszer irányítja, melynek verziója Android 12,. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 3 GB rendszermemóriával funkcionál, ami optimális a kevésbé igényes felhasználók számára. Ha még a telefon memóriája sem elegendő lehetséges azt bővíteni egy 1024 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Ez a modern ZTE mobiltelefon különböző kommunikációs móddal rendelkezik

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS és GLONASS. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. Könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz a Bluetooth technológia segítségével, ezzel megkönnyítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS kibővített változata, amely nem csak a műholdas jeleket használja, hanem a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is. Ez a technológia gyorsabbá és pontosabbá teszi a helymeghatározást, ami különösen jól jön olyan szituációkban, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Élvezd a korlátlan szórakozást és kommunikációt

A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését lehetővé teszi a gyors LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, így a nagyméretű fájlok letöltése, a tartalom streamelése vagy a videóhívásokon keresztüli csatlakozás zökkenőmentes és gyors. A mobiltelefon képes hívásokat kezdeményezni az interneten, ami a kommunikáció olyan formája, amikor is az interneten keresztül történik a hívás a hagyományos telefonhálózat helyett. VoLTE technológiával rendelkezik. A 3,5mm-es Jack csatlakozó lehetővé teszi, hogy fejhallgatóról élvezd a zenét.

A praktikus hozzáadott funkcióknak mindig örülünk

Élvezd az életet teljes sebességgel a népszerű ZTE mobiltelefonnal. A telefon feloldásához elég egyetlen pillantás, hála a biometrikus arcfelismerésnek. Az MMS lehetővé teszi a szöveges üzeneteknél sokkal gazdagabb tartalom megosztását másokkal. Az OTG funkció használható az okostelefonon, amellyel lehetséges olyan eszközök csatlakoztatása, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel)

Méretei:

168 × 77,5 × 8,6 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

198 g

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ZTE Blade A72s Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZTE Blade A72s. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZTE Blade A72s. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZTE Blade A72s. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZTE Blade A72s.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ