A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Ztylus Revolver CameraKit Metal Plus iPhone 6 / 6S Plus

Termékkatalógus
Ztylus Revolver CameraKit Metal Plus iPhone 6 / 6S Plus
Objektív - A védő polikarbonát lencse burkolat, alumínium alkatrészek, egy négy lencse, fisheye, nagylátószögű és makró objektív CPL, beépített állvánnyal
Kód:  ZTLS3i Termékszám:  PZL-005
Ztylus Revolver CameraKit Metal Plus iPhone 6 / 6S Plus Megszűnt

Ztylus Revolver CameraKit Metal Plus iPhone 6 / 6S Plus

Ztylus Revolver Metal CameraKit költséghatékony készlet védőtok dönthető állvány és négy cserélhető objektívek egyedülálló torony kiterjesztése. Ezzel Sete kapsz több előnyt egyszerre az iPhone. Először drámaian javítja fotográfiai tulajdonságait a mobiltelefon. Továbbá, az iPhone lesz folyamatosan védi, elegáns és nagyon tartós ház. Ezen felül, akkor további tartozékokat vásárolhat például. LED-es világítás, konzolok, markolatok és így tovább. Ház továbbra is csak a tartozékok cseréjére. 

legfontosabb jellemzői

  • Úgy tervezték, iPhone 6 Plus / 6S Plus
  • Set polikarbonát ház, cserélhető objektívvel
  • beépített állvánnyal
  • Elegáns fém elemek
  • A kiváló minőségű anyagok
  • Vásárlási opció további tartozékok

Valódi védelem mobiltelefon

A védőtok pontosan gyártják a milliméter az iPhone test, megtartva annak minden funkciója, és nem korlátozza a funkcionalitást a telefon. Így persze vannak kivágások az összes gomb és csatlakozókat, beleértve a fényképezőgépet. Mobiltelefon az ütésektől, karcolásoktól és részben a portól. Lényegében nem egyezik a méretei és súlya a készülék, és ezért tökéletesen a kezében. A hozzáadott bónusz az állvány, amit használni, amikor filmet néz vagy fényképek megtekintésére.

Revolver 4 az 1-ben

Forgó kiterjesztés elfedi összesen négy cserélhető lencse - makró 10x nagylátószögű, halszem és a polarizációs szűrő. Ez lehetővé teszi, hogy szemet gyönyörködtető képek minden helyzetben. A kombinált iPhone és a kit objektívvel, akkor már nem kell a megszokott fényképezőgép. Za zmínku zajisté stojí i technologie SmartFlip, která zajišťuje plynulé a přesné zapadnutí objektivů do správné polohy. Kiváló minőségű és precíz kivitelezés egy magától értetődő - mindegyik lencse alaposan csiszolt, és elhelyezni a pontos esetén eloxált alumínium.

  • Polarizáló szűrő - éles vágások tükröződést és vakító tükröződést a napfény, ami kiemelkedik a természetes és élénk színek
  • Halszem - fedezi fel, hogy 180 ° -os látómezőt, amely lehetővé teszi, hogy hozzon létre hatásos képek
  • Macro (10 ×) - Focus távolság körülbelül 18 mm lehet lőni nagy részleteket
  • Széles látószögű objektív - megduplázza a területet a forgatás rendes iPhone

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ztylus Revolver CameraKit Metal pro iPhone 6 Plus/6S Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ztylus Revolver CameraKit Metal pre iPhone 6 Plus / 6S Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ztylus Revolver Kamera Kit Metal für iPhone 6 Plus / 6S Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ztylus Revolver Kamera Kit Metal für iPhone 6 Plus / 6S Plus.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ